ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Κυριακή ώρα 9 το πρωί ξεκινούν οι πεζοπόροι



Συνέντευξη Τύπου με θέμα την μεγάλη πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, από την Πάτρα στην Αθήνα, 3 με 10 Απριλίου, παραχώρησαν σήμερα, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Κορδάς, Παναγιώτης Μελάς και Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης
Θωμόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Χαϊδαρίου Κώστας Τσουκνίδας, ο οποίος όπως έκανε γνωστό, θα συμμετάσχει σε όλη την πορεία, ενώ κάλεσε τον «λαό της Αχαΐας να είναι υπερήφανος για τον Κώστα Πελετίδη και τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας, που είναι  η μοναδική στη χώρα που ανέδειξε σε αυτό το βαθμό το πρόβλημα της ανεργίας».

Μεταξύ άλλων είπαν:

«Αύριο, Σάββατο 2 του Απρίλη, ξεκινάμε με την συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου και την Κυριακή 3 Απρίλη στις 9 το πρωί, αρχίζει η μεγάλη πορεία αγώνα από την Πάτρα στην Αθήνα.  Διανύουμε 220 χιλιόμετρα οργανώνοντας μια πορεία 8 ημερών, ένα μεγάλο ποτάμι συμμετοχής, διαμαρτυρίας, διεκδίκησης.

Μια πορεία γεμάτη με συζητήσεις, συναντήσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, διαδηλώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις  και σε μεγάλους εργασιακούς χώρους. Διεκδικούμε, μ’ αυτή τη μορφή αγώνα μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, κάλυψη του συνόλου των αναγκών των Δήμων και του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, έργα υποδομής για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών.

Η κινητοποίηση που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οργανώνει ο Δήμος Πατρέων αγκαλιάστηκε από το λαό της Πάτρας, γιατί δεν υπάρχει σήμερα λαϊκή οικογένεια που να μην έχει 1 άνεργο».

Από τον Δήμαρχο Πατρέων ζητήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, του ΣΥΡΙΖΑ, που τάσσεται κατά της Δημοτικής Αρχής και της πορείας αγώνα.

«Η συγκεκριμένη παράταξη έχει κάνει επιλογή και παίζει το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου, στηρίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Ο λαός της Πάτρας να βγάλει τα συμπεράσματά του», απάντησε με νόημα ο κ. Πελετίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: