ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Συμπαράσταση στους μηχανικούς ΕΕΤΕΜ μετά 31 χρόνια!



Μόλις πριν λίγες ημέρες, πήραν διαβεβαίωση από την Υπ. Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, οι μηχανικοί της ΕΕΤΕΜ για εξέταση του θέματός των!

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚοκρατούμενου Εργατοϋπαλληλικού Κέντρο Πατρών και ένα σχόλιο του Istologiou G. Mosxou

Μετά από 31 χρόνια, που από την Αχαΐα δεν πέρασε ούτε ΠΑΣΟΚ, μήτε ΝΔ, το ΠΑΣΟΚοκρατούμενο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαραστέκεται στους πτυχιούχους μηχανικούς του ΤΕΙ και αφού  αυτοί, μόλις πριν λίγες ημέρες, πήραν διαβεβαίωση από την Υπ. Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, για εξέταση του θέματός των, όταν την συνάντησαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, κάτι που κοινοποίησε στα ΜΜΕ το ΔΣ των μηχανικών.
Όμως μην ξεχνάμε ότι μέχρι προχθές, ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν πέρασε από αυτό τον τόπο, για να μάθει το Υπουργείο του ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει πρόβλημα. Μόνον κάτι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πέρασαν και εξελέγησαν μετά βαΐων και κλάδων, αλλά αυτοί δεν υπολογίζονται, όσο υπολογίζεται η επάρατος ΣΥΡΙΖΑϊκή αριστερά, που όλο κοιτάζει να δει πόσα αρπάξανε από κρατικό ταμείο τα λαμόγια του δικομματισμού, (και τι την νοιάζει δηλαδή; Δικά της λεφτά ήσανται;) πόσοι κρατούντες του ΠΑΣΟΚ μπήκαν ξεβράκωτοι στις κρατικές θέσεις και σήμερα κυκλοφορούν με τσέπη που... φυσάει και δεν την νοιάζει για την ανεργία, διότι κύριοι μπορεί να έχουμε στάσιμη ανεργία εδώ και τριάντα χρόνια, αλλά γι αυτή φταίει ο Τσίπρας!
Γι αυτό λοιπόν, το ΠΑΣΟΚοκρατούμενο, εδώ και τρεισήμισι δεκαετίες ΕΚΠ, εξεμάνη μόλις το έμαθε και έσπευσε να συμπαρασταθεί. Δεν είναι καταδικαστέο αυτό, αλλά όταν γίνεται μετά από ορυμαγδό διάλυσης των εργατικών σχέσεων από την κυβέρνηση ΓΑΠ (γαβ, γουβ, γαπ, όπως θέλετε πέστε την), από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Καρατζαφέ(ρ)νη, Παπαδήμου και άλλων αστέρων, που κυβερνούσαν μόλις μέχρι χθες, που παρέδωσαν πισθάγκωνα τη χώρα στους δανειστές, αφήνοντας το αγγούρι της επαναφοράς της χώρας στα σωστά της ε, όχι, δεν είναι αποδεκτό,να εξανίστανται δήθεν και να εγκαλούν αυτήν την κυβέρνηση! Δεν είναι δίκαιο και αποτελεί θρασύτατη εκδήλωση αυτή η δήθεν άγνοια.
Η Αριστερά έχει υποχρέωση, απέναντι στο λαό και σε αυτόν στηρίζεται. Δεν είναι ΓΑΠ (ή Γαβ, Γουβ κι όπως θέλετε) που απείλησε με δημοψήφισμα εξόδου από την ΕΕ και μόλις συνειδητοποίησε τι εξήλθς εκ του έρκοπυς των οδόντων του, τρόμαξε και ο ίδιος και το έβαλε στα πόδια!

Η ανακοίνωση συμπαράστασης του ΕΚΠ προς τους μηχανικούς
«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται στο πλευρό των πτυχιούχων των Τ.Ε.Ι. για το Αυτονόητο Δικαίωμα της Επαγγελματικής τους Κατοχύρωσης.
Είναι ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση και αυτό μετά την επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων των ιδιωτικών Κολλεγίων, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πρόβλημα της ρύθμισης του πλαισίου άσκησης του επαγγέλματος αρκετών ειδικοτήτων στα ανώτατα Τ.Ε.Ι. δεν είναι τεχνικό, άλλα πολιτικό θέμα.
Ζητάμε άμεσα από τον Υπουργό Παιδείας να επιληφθεί αποτελεσματικά του θέματος Ρύθμισης Πλαισίου Άσκησης Επαγγέλματος των Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. γιατί μετά από 31 χρόνια «παράνομα και καταχρηστικά» δεν έχουν νομοθετικές ρυθμισμένες δραστηριότητες, παρ’ ότι είναι άκρως αναγκαίο για να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά.
Εδώ και τώρα να δοθεί τέλος στην ομηρία χιλιάδων Πτυχιούχων Μηχανικών και Πτυχιούχων άλλων Σχολών Τ.Ε.Ι.».

ΕΡΩΤΗΣΗ του Istologiou:
Και ποιος κυβερνούσε κύριοι του ΕΚ Πατρών, τόσα χρόνια; Τριάντα ένα χρόνια στο τιμόνι της χώρας ποιος ήταν και δεν το έλυσε το θέμα; Η αριστερά; Ο ΣΥΡΙΖΑ; το ΚΚΕ; Η ΕΔΑ; Ποιος; Μήπως το δικό σας ΠΑΣΟΚ, το οποίο από τότε  κατέστησε τη σπατάλη και την λωποδυσία επιστήμη, βγάζοντας Κωσκοτάδες, Τσοχατσόπουλους, Μαντέληδες, Τσουκάτους και πολλούς άλλους; Μήπως συγκυβέρνησε με την ΝΔ του Βατοπεδίου, των δομημένων ομολόγων των Ταμείων μας, του PSI που κατέκλεψε τα μισά χρήματα, 13 δισ. ευρώ, που σήμερα λείπουν από τα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά ταμεία; 
Γι αυτό, ποιο ταπεινά, όταν αναφέρεστε σε τέτοια θέματα, που πονάνε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
ΕΔΩ//gzmosxos.blogspot.gr - Συνάντηση της ΔΕ της ΕΕΤΕΜ με την αν. Υπ. Παιδείας




Δεν υπάρχουν σχόλια: