ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Παγκόσμια αποκλειστικότητα. Η κα Ζωή στη ΛΕ

Φεύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσχωρεί στη Λαϊκή Ενότητα Η απόφασή της θα ανακοινωθεί μετά την διάλυση της Βουλής
Στιγμές μίσους και πάθους. Στιγμές πόθου και απωθητικότητας. Εντέλει στιγμές ιδιαίτερες μεταξύ καθηγήτριας και μαθητουδιού. Μετά το σούζα που έβαλε το μαθητή της, τώρα θα εξετάσει εάν πρέπει να του κάνει τη χάρη να βάλει υποψηφιότητα μαζί του.
 
 
Απ' ότι λένε οι πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou τον τρώει η μύτη του τον κυρ Παναγιώτη τον αποστάτη, για "να βρει μαλλιά ν' αξάνει" με τα βίτσια της κυρα Ζωής

Ένα βήμα από την προσχώρηση στο κόμμα της ΛΕ του κυρ Παναγιώτη, βρίσκεται η πρόεδρος της Βουλής κυρα Ζωή. Κι απ' ότι λένε οι πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou τον τρώει η μύτη του τον κυρ Παναγιώτη τον αποστάτη, για να βρει μαλλιά ν' αξάνει με τα βίτσια της κυρα Ζωής!

Πάντως όπως γράφει το topontiki.gr, προϋπόθεση για την ένταξη της Ζωής στο νεοσύστατο μόρφωμα του δοκιμαστικού σωλήνα, είναι η διάλυση της Βουλής, η οποία θα γίνει έως την Παρασκευή, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, αν βεβαίως δεν υπάρξει κάποιο άλλο τεχνικό η διαδικαστικό εμπόδιο. Ή εάν δεν εφεύρει προκειμένου να παρατείνει την προεδρία της.

Ύστερα από τη διάλυση της Βουλής, η κυρά Ζωή σε διάγγελμα βαρυσήμαντο  προς το λαό μιλήσει ανοικτά για την επόμενη ημέρα στην πολιτική σκηνή και οι ασφαλείς πληροφορίες  λένε ότι θα ανακοινώσει πανηγυρικά την προσχώρησή της στη ΛΕ.

Ήδη η κυρά Ζωή άφησε να διαφανούν οι προθέσεις της, όταν, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, εξέφρασε την άποψη ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή». Προφανώς ονειρευόμενη να γίνει πάλι πρόεδρος στη Βουλή !

Εν αναμονή και περιμένουμε διακαώς. Ας ελπίσουμε το λαχείο να πέσει στον κυρ Παναγιώτη, έστω και εκτός Βουλής που θα παραμείνει καθώς είναι και το πιο πιθανό... Τουλάχιστον θα έχει τη Ζωή να... τρώει τα νύχια της μαζί του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: