ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο μόρτης Μεϊμαράκης και ο «τύπος» ο Τσίπρας!




Ομιλία του  Πφροέδρου της ΝΔ στην αίθουσα της ΕΑΠ!

Με εκφράσεις καφενείου αντιμετωπίζει την πολιτική, ο υπ’ ατμόν πφρόεδρος της ΝΔ. και σήμερα στην ΕΑΠ, όπου μίλησε δεν κρατήθηκε το απύλωτο στόμα του και χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «ο τύπος».



Στοχευμένο μήνυμα για πολιτική σταθερότητα, που υποτίθεται θα εγγυηθεί ο αρχηγός των Κενταύρων, θέλησε να περάσει με την ομιλία από την Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μάλιστα αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά: «Ο τύπος κάνει κάθε τρεις μήνες εκλογές εγώ ζητώ εντολή για σταθερή κυβέρνηση. Οφείλουμε συνδυάσουμε το παλιό με το καινούργιο».

Μάλιστα ο Βαγγ. Μεϊμαράκης συνέδεσε το θέμα το παλιού με το νέο με εκείνο των συνεργασιών «είμαστε η δύναμη που υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων άλλοι είναι εκείνοι που διχάζουν. Ο τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα. Κανένας πολιτικός δεν είπε τόσα ψέματα σε τόσο λίγου μήνες, όσα ο Τσίπρας».

Αλλά εντούτοις δεν παύει να ζητά την συνεργασία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς βλέπει να κάνει βουτιά το κόμμα του στις εκλογές!

Και ο Β. Λεβέντης στην Πάτρα


Από το Γραφείο τύπου της τοπικής επιτροπής Ένωσης Κεντρώων Νομού Αχαΐας έγινε γνωστό οτι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 έχει προγραμματιστεί ομιλία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων στην Πάτρα.

Ο Βασίλης Λεβέντης θα βρίσκεται στην Πάτρα, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλατεία  Γεωργίου), όπου θα αναφερθεί στις πολιτικές εξελίξεις και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: