ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Νέα αρχή για την Ιστοσελίδα ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας!

Φωτογραφία εξωφύλλου
Σύριζα Γλυφάδας_Official

"Είθισται τα χαρακτηριστικά ενός αριστερού ή αυτοαποκαλούμενου αριστερού, να συμπυκνώνονται στην απόλυτη αξία της ηθικής. Όταν αυτή καταλύεται και μάλιστα με ίδια ευθύνη, η ηθική αποκτά "μαύρα" χαρακτηριστικά. Και η σπουδαιότητα (της πράξης) του ασήμαντου ήρωα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη σπουδαία ασημαντότητα του ήρωα.

Η αναγκαστική επανέναρξη της σελίδας, προσδοκά να είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και επικοινωνίας και όχι προβοκάτσιας".


-----------οοο------------

Με τα παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας εγκαινιάζει την νέα του Ιστοσελίδα μετά την απαλλοτρίωση που υπέστη την περασμένη Παρασκευή η αρχική του Ιστοσελίδα από τον διαχειριστή της, ο οποίος έκρινε ότι ο πραγματικπος ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε (τσουβάλι με πατάτες ήταν;) στη ΛΑΕ του Λαφαζάνη, όπως και ο ίδιος και ζητώντας συγγνώμη, απαλλοτρίωσε και κάμποσα λάικ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας. Σχετικός και ο χαμός στο διαδίκτυο. Όπως και η αναφορά του Istologiou G.Mosxou, στον γραφικό διαχειριστής με τις... απαλλοτριωτικές διαθέσεις!

Να του ευχηθούμε του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, όλοι καλή αρχή και προσοχή, γιατί την επόμενη φορά μπορεί ο δράστης να μπει από το... παράθυρο!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: