ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Λαϊκή Συνέλευση στον Έσπερο Πατρών σήμερα

Σε ανοιχτή συνέλευση προχωρά σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, η Λαϊκή Ενότητα. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας "την Δευτέρα 31/8/2015 θα  πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση φορέων πολιτικών οργανώσεων και δυνάμεων της Αριστεράς με στόχο τη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου του Όχι του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.


Στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Εσπέρου (πλ. Γεωργίου) στις 7 το βράδυ μεταξύ άλλων αναμένονται ως ομιλητές οι Νίκος Γαλάνης (Παρέμβαση),Κατερίνα Θανοπούλου αντιπεριφερειάρχης Αττικής (Αρ.Ρεύμα) και Πάνος Κοσμάς (Κόκκινο Δίκτυο).

Στην σύσκεψη αυτή θα γίνει εκλογή συντονιστικού οργάνου με τη συμμετοχή των παρόντων το οποίο θα αναλάβει τον συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας και θα εργαστεί στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις του μετώπου του Όχι με την συμμετοχή της Λαϊκής Ενότητας στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη".


Δεν υπάρχουν σχόλια: