ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αναγνωστοπούλου: Δεν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το πλυντήριο

Σ. Αναγνωστοπούλου: Δεν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το πλυντήριο για τα κόμματα που απέτυχαν (Video)Λόγια καυτά προσφυγοπούλας




 «ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ» ΤΟΝΙΣΕ


«Κάποτε πρέπει να απαντήσει κανείς σε ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ. Γιατί φτάσαμε στο 2009, γιατί έγινε μια τεράστια αποβιομηχάνιση αυτής της χώρας, γιατί σταμάτησε η αγροτική παραγωγή; Τι έγινε με το Χρηματιστήριο και τις φούσκες, κάποιος πρέπει να απαντήσει σε όλα αυτά» υπογράμμισε η πρώην υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, εκλεγείσα στον νομό Αχαΐας, ως βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με τη Ν.Δ. Η Πατρινή προσφυγοπούλα είπε επίσης ότι: «Η Ν.Δ. προσπαθεί να αναβιώσει τον εαυτό της μέσα από μια κυβέρνηση που κυβέρνησε μόλις 7 μήνες».

Λόγια καυτά από μία νέα βουλευτή, που μεσουράνησε στην επτάμηνη θητεία της.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση στα σημαντικά θέματα. Το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του έχει ως προτεραιότητες: α) πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, β) εξυγίανση του κράτους, γ) φορολογία, δ) δικαιώματα, ε) μεταναστευτικό.

«Όταν μία κυβέρνηση είναι επί 7 μήνες σε διαπραγμάτευση και παρόλο αυτά έκανε πράγματα το να ζητάμε να αλλάξει μία νοοτροπία και ένα εγκατεστημένο σύστημα 40 χρόνων είναι πάρα πολύ δύσκολο» τόνισε.

Ωστόσο αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση επί 7 μήνες, να αντιμετωπίσει «το κατεπείγον του παρόντος που ήταν η τεράστια ανθρωπιστική κρίση» και παράλληλα το ζήτημα της διαφθοράς «να δούμε δηλαδή ποιοι είναι αυτοί που εμπλέκονται στα μεγάλα σκάνδαλα». «Δεν έχουμε μάθει να παίζουμε το παιχνίδι της διαφήμισης» παραδέχθηκε η πρώην υπουργός τονίζοντας ότι έγιναν «πολλά σημαντικά πράγματα από τον κ. Νικολούδη».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις εξέφρασε τις επιφυλάξεις της προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται σε βαθμό συσπείρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: