ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Βαλαβάνη: Σε Αθήνα, Πάτρα κ.α. κατάληψη ψηφοδελτίων

Πίστεψε ότι οι αριστεριστές που συμφύρονται στο μόρφωμα της ΛΑΕ, θα αφήσουν χώρο για αναπνοή σε νεοεισερχόμενους; 
 "Κατάληψη" των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Ενότητας του Λαφαζάνη σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και αλλού,  εις βάρος όσων αποφασίσουν να συμπορευτούν μαζί της έχει επισημάνει η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία πάντως προχώρησε στη συνεργασία με το κόμμα.


Αυτόν ακριβώς τον φόβο έχουν κια οι προερχόμενοι από την ΚΟΕ, που ενώ επί τρία χρόνια συνεργάστηκαν με την πλευρά των Λαφαζανικών στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα δήλωσαν πως δεν πρόκειται να κατέλθουν στις εκλογές!

Η Νάντια Βαλαβάνη, στη δήλωση συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα προειδοποίησε πως:

"Πρέπει να συγκροτηθεί με τις πιο πλατιές, συλλογικές, δημοκρατικές, έντιμες διαδικασίες, με μεγάλο σεβασμό στις απόψεις όλων των δυνάμεων και των προσωπικοτήτων που το απαρτίζουν. Και αυτός ο σεβασμός και οι πλατιές, συλλογικές, δημοκρατικές, έντιμες διαδικασίες πρέπει να εκφραστούν επίσης στον τρόπο συγκρότησης των ψηφοδελτίων, που είναι μια πολύ μεγάλη ευθύνη από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο σταυρός, αλλά πρόκειται για λίστες. Και βέβαια πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν συλλογικότερη εκπροσώπηση".

Και από δώ είναι που προκαλείται η απορία του γράφοντος: Μα δεν τα βρήκε όλα αυτά η Νάντια Βαλαβάνη όσο ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ; Αν όχι γιατί δεν τα κατήγγειλε; Κι αν ντα βρήκε τότε τι ζητουσε στο μόρφωμα του Λαφαζάνη; Τι πίστεψε ότι οι αριστεριστές που συμφύρονται στο μόρφωμα αυτό, θα φήσουν χώρο για αναπνοή σε νεοεισερχόμενους; 

Όπως πενθυμίζει η ΑΥΓΗ, σε άρθρο της την Τετάρτη η Ν. Βαλαβάνη είχε φωτίσει για πρώτη φορά αυτή τη "σκοτεινή πτυχή". "Είναι ακατανόητη η σπουδή που καταγράφεται σε βασικές επαρχιακές πόλεις για ζυμώσεις συγκρότησης ψηφοδελτίων -που είναι ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, καθώς υπάρχει λίστα κι όχι σταυρός-, όταν ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί διαδικασίες για το ποιο θα είναι το εκλογικό σχήμα" έγραψε και πρόσθεσε πως "η δική μας δύναμη είναι ν' αξιοποιήσουμε τα λίγα 24ωρα που έχουμε ακόμα την πολυτέλεια μιας συζήτησης για το τι ακριβώς, πώς και με ποιους πάμε να το κάνουμε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, τα Ιωάννινα και σε κάθε γωνιά της χώρας, αντί να δημιουργούνται τετελεσμένα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: