"Παλεύω 15 χρόνια για την ενότητα στον χώρο της Αριστεράς και νομίζω είμαστε όλοι στεναχωρημένοι, γιατί πάψαμε να τα καταφέρνουμε σε αυτόν τον τομέα" επισήμανε η βουλευτίνα Β' Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, η οποία σημείωσε ακόμα ότι πάντα η Αριστερά πάλευε για την διεθνοποίηση του προβλήματος των τάξεων που εκπροσωπεί αναρωτώμενη "γιατί θελήσαμε να το κλείσουμε στο εσωτερικό της Ελλάδας τώρα;".
 
Η Εύη Καρακώστα υπογράμμισε ότι "λέμε ο λαός στην εξουσία, αλλά όταν ο λαός μας αναθέτει την ελπίδα, πρέπει να έχουμε την δύναμη να πέρνουμε την ευθύνη μας". Παράλληλα, υπενθύμισε τις πολλές χαρούμενες στιγμές που έζησε στα έδρανα του κοινοβουλίου όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια που "κανένας άλλος δεν θα πέρναγε", όπως και το νομοσχέδιο για τις φυλακές που ψηφίστηκε παρά τις πιέσεις. 
 
"Παρά το σοκ που νιώσαμε όταν ψηφίσαμε, πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την κυβέρνηση, μαι αριστερή κυβέρνηση ευθύνης" σχολίασε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητησε καλύτερη σύνδεση κόμματος, κοινοβουλίου και κυβέρνησης, ενώ δεν παρέλειψε και κριτική, καθώς παρατήρησε ότι "την έλλειψη επικοινωνίας με τους υπουργούς θα την δικαιολογήσουμε ως έλλειψη ωριμότητας".
 
Κ. Παπαγιάννης - avgi.gr