ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Άλλοι θα τρίβουν τα μάτια τους κι άλλοι κολύριοοοοοο!


Ποσοστά που λαμβάνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ σε οκτώ δημοσκοπήσεις

"Τους πληροφορούμε ότι θα «τρίβουν τα μάτια τους» τη βραδιά των εκλογών με την επίδοση της «Λαϊκής Ενότητας», τη μόνη δύναμη που με συνέπεια αγωνίζεται για το «ΟΧΙ μέχρι το τέλος» και για τη δικαίωσή του".


Με τα παραπάνω απαντά συνεργάτης της Iskra, του διαδικτυακού τόπου του ΛΑΕ, στις δημοσκοπήσεις του Σαββατοκύριακού, που δεν τους περιποιούν ιδιαίτερη τιμή, καθώς και οι έξι φέρουν το νεοσύστατο πολιτικό μόρφωμα να αιωρείται μεταξύ εισόδου και παραμονής εκτός Κοινοβουλίου. Και τούτο υ[ολογιζομένου του στατιστικού σφάλματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα ποσοστά που δίνουν οι εταιρείες, την εβδομάδα από 23 έως 30 Αυγούστου, στο υπό κατασκευή κόμμα.


- Η έρευνα του κέντρου ερευνών Bridging Europe στο avgi.gr, στον ΣΥΡΙΖΑ 26,8%, στη ΛΑΕ 6,1%.
- Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, στον ΣΥΡΙΖΑ 25%, στη ΛΑΕ 5%.
- Η Marc για τον τηλεοπτικό  Alpha στον ΣΥΡΙΖΑ 25,3%, στη ΛΑΕ 3,8%.

- Η Metron Analysis για τα Παραπολιτικά, στον ΣΥΡΙΖΑ 22,2%, στη ΛΑΕ 3,1%.
- ProRata για την Εφημερίδα Συντακτών, στον ΣΥΡΙΖΑ 23%, στη ΛΑΕ 3,5%
- Η MRB για την "Αγορά", στον ΣΥΡΙΖΑ 24,6%, στη ΛΑΕ 4,2%.
- H Alco για το ΄Πρώτο Θέμα, στον ΣΥΡΙΖΑ 22,6, στη ΛΑΕ 4%
- Η Κapa Research για το Βήμα στον ΣΥΡΙΖΑ 27,3% στη ΛΑΕ 4,8%.

Από τα παραπάνω αποτελέσματα λοιπόν που δείχνουν οκτώ δημοσκοπήσεις είναι ξεκάθαρο πια ότι πράγματι θα τρίβουνε τα μάτια τους κάποιοι, που προκάλεσαν διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και πτώση  στην κυβέρνηση της Αριστεράς μη παρέχοντας τον ψήφο τους στο κόμμα που τους όρισε στα ψηφοδέλτιά του. 

Κι επειδή ο λαός καταλαβαίνει ότι το κρίσιμο ερώτημα είναι το πως διαχειριστεί τη συμφωνία που υπεγράφη στις 12 Αυγούστου η επόμενη κυβέρνηση, που θα κληθεί να κάνει χρήση του ποσού μαμούθ των 86 δις για να βγει η χώρα από τα μνημόνια μέσα στην τριετία που έρχεται, για τούτο η απάντησή του φαίνεται να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει και την απαιτούμενη αριστερή ευαισθησία απέναντι στις φτωχές λαϊκές τάξεις, αλλά και την αποφασιστικότητα να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που κρατούν δεμένο τον τόπο σαράντα χρόνια στην οπισθοδρόμηση.

Γιαυτό τον επιλέγει ως πρώτο για την κυβέρνηση της χώρας. Κόμματα κατασκευής των εργαστηρίων των καναλαρχών δεν τα έχει ανάγκη, γιαυτό και τα απαξιώνει με ποσοστά κατάντιας και αν μία ημέρα δεν τα δείξουν οι καναλάρχες ο κόσμος ξεχνά την ύπαρξή τους!

Και φυσικά το βράδυ των εκλογών για τους καλλιεργούντες φρούδες ελπίδες 
κολύριοοοοοοοο!
_____________

Υ/Γ: Παρολίγο να το ξεχάσω:  

Προβάδισμα δύο μονάδων δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση που παρουσιάζει η ιστοσελίδα «Iskra». Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 24%, έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Λαϊκή Ενότητα παρουσιάζεται τρίτη με 10%.  

Κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις που συμβαίνουν! Η αποστασία να αβαντάρει την δεξιά των αείποτε Κενταύρων κια να μην ωχριά! Ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου....

Γιαυτό σς λέω κολύριοοοοοοοοοο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: