ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Φ. Κουβέλης: Συσπείρωση γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ

 

Είναι η αναγκαία δημοκρατική στάση που οφείλει η ΔΗΜΑΡ


"Η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική.  Η συσπείρωση γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναγκαία δημοκρατική στάση που οφείλει η ΔΗΜΑΡ" τόνισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στο «Κόκκινο».


Χαρακτήρισε ως αντιδημοκρατική επιλογή της μειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ την απόφαση της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και προανήγγειλε ότι μεθαύριο θα συγκαλέσει συνδιάσκεψη προκειμένου να προσδιοριστεί η κατά το δυνατόν συλλογικότερη στάση των μελών της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης, τονίζοντας ότι η πρόταση της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και είναι μια μειοψηφική επιλογή, εξέφρασε τη λύπη του «που η ΔΗΜΑΡ γίνεται πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και ξένων πρακτικών».

Όπως σημείωσε, η αντίθεση στην απόφαση αυτή, έχει προκαλέσει φυγόκεντρες τάσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ σε όλη την Ελλάδα. «Ως ιδρυτής, πρώην πρόεδρος και μέλος της ΚΕ θα συγκαλέσω μεθαύριο συνδιάσκεψη στελεχών και μελών του κόμματος», ανακοίνωσε ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας: «Επιδιώκω τον προσδιορισμό της κατά το δυνατόν συλλογικότερης στάσης των μελών του κόμματος».

«Η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική. Θα συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Η συσπείρωση γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναγκαία δημοκρατική στάση που οφείλει η ΔΗΜΑΡ. Είναι η προσωπική μου στάση, αλλά και άποψη και πολιτική θέση πολλών, της πλειοψηφίας της ΔΗΜΑΡ», τόνισε ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία σχετική επαφή.

Για τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τους δανειστές, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε πως είναι το αποτέλεσμα μιας δύσκολης εξάμηνης διαπραγμάτευσης, κόντρα σε ακραίες συντηρητικές δυνάμεις στην Ευρώπη, με στόχο τη διεθνοποίηση του αδιεξόδου της λιτότητας. «Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη συμφωνία, όχι όμως η χειρότερη και αν συνδυαστεί με αναδιάρθρωση του χρέους, μπορεί να μας οδηγήσει σε διέξοδο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: