ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ικανοποιημένοι οι ΑΝ.ΕΛΛ. από τις διαψεύσεις Χαϊκάλη


Eίχε σύμβαση εκπροσώπησης σχετικά με τη διαχείριση των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο

Ικανοποίηση εξέφρασαν οι ΑΝ.ΕΛΛ. από την αμεσότητα με την οποία ο βουλευτής του κόμματος, Π. Χαϊκάλης, απάντησε στις κατηγορίες εναντίον του ότι διατηρεί αδήλωτη off shore στην Κύπρο διαψεύδοντας ότι συμμετέχει ως μέτοχος στην εν λόγω εταιρεία, με την οποία είχε σύμβαση εκπροσώπησης σχετικά με τη διαχείριση των πνευματικών του δικαιωμάτων στην Κύπρο.


Ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας των ΑΝ.ΕΛΛ., Τ. Κουίκ, τόνισε ότι "αν δεν προκύψει οποιοδήποτε ανατρεπτικό στοιχείο και η υπόθεση κλείσει υπέρ του Π. Χαϊκάλη, τότε θα μιλάμε για έναν πολύ βρόμικο κι απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κινείται η Ν.Δ.".

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. τόνισε ότι δεν είναι μέτοχος ούτε συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Metrofin Limited ώστε να τη δηλώσει, ως θα όφειλε, κι ότι η εταιρεία αυτή λειτουργούσε ως ατζέντης του στην Κύπρο. Ο Π. Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα που έχει λάβει έχουν φορολογηθεί κανονικά, ενώ επανέλαβε αρκετές φορές ότι δεν υπάρχουν πια off shore κυπριακές εταιρείες μετά την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. κι ότι δεν θα γινόταν καμία συζήτηση αν η εταιρεία είχε έδρα τη Γερμανία.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. επισήμανε ότι έκανε την εν λόγω σύμβαση το 2008 ώστε να διαχειριστεί το προσωπικό του καλλιτεχνικό κεφάλαιο στην Κύπρο, και κατήγγειλε την σύμβαση το 2011, όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε λόγω της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα υποστήριξε ότι η εταιρεία τού οφείλει ακόμα χρήματα από το 2011. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κι άλλους πελάτες, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι δεν το γνωρίζει.

Ο Π. Χαϊκάλης τόνισε ότι ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης από μερίδα των ΜΜΕ ήταν εξ ορισμού "δόλιος" και "συκοφαντικός" κι ότι ο στόχος είναι να πληγεί όχι μόνο το πρόσωπό του, αλλά και οι ΑΝ.ΕΛΛ. και η προηγούμενη κυβέρνηση και να δημιουργηθεί αποπροσανατολισμός. Ακόμα εξέφρασε τη θλίψη του για το επίπεδο του δημόσιου διαλόγου, ενώ επισήμανε ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του ως υφυπουργού Εργασίας δέχτηκε μπούλινγκ.

Τ. Κουίκ: Εγγύηση σταθερότητας της νέας κυβέρνησης Αλ. Τσίπρα οι ΑΝ.ΕΛΛ.

Παράλληλα, σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις ο Τ. Κουίκ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα είναι εκ νέου στη Βουλή κι ότι θα αποτελέσουν "εγγύηση σταθερότητας της νέας κυβέρνησης Αλ. Τσίπρα, απαλλαγμένο από εκείνους και εκείνες που ήθελαν την Ελλάδα μέσα στο απόλυτο χάος του Grexit". Σχετικά με τα σκάνδαλα διαφθοράς που είχαν "κουκουλωθεί" από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ο πρώην υφυπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι "είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Αλ. Τσίπρα, δεν μπορούμε να στηρίξουμε την επάνοδο όλου αυτού του παλιού, αποδοκιμασμένου, πολιτικού συστήματος".

Παπαγιάννης Κώστας - avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: