ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αλ. Μητρόπουλος: Αν με κόψουν από τις λίστες ΣΥΡΙΖΑ...






Μη κατονομαζόμενο πρόσωπο θεωρεί ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεσή του ο Αλέξης Μητρόπουλος. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, έστειλε προειδοποιητικές βολές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, από το οποίο ο ίδιος λέει ότι δεν αποχωρεί.


«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ηθική νομιμοποίηση και βάση να αποκλείσει τον πρώτο σε ψήφους βουλευτή στην περιφέρειά του», υποστήριξε και δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ούτε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ούτε τους συντρόφους του «μέσα από σκευωρία και αθλιότητα να τον σπιλώσουν». Μάλιστα για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «αν με κόψει για ιδεολογικούς όρους θα τον τιμήσω και θα πάρω τις αποφάσεις μου», ενώ είπε ότι δεν του αρκεί η εξήγηση του Νίκου Βούτση ότι το θέμα που έχει προκύψει είναι πολιτικό και ιδεολογικό και αφορά την κριτική και την στάση του έναντι της συμφωνίας και κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Ωστόσο ο Αλ. Μητρόπουλος επιμένει πως «μέχρι αυτή την ώρα» δεν έχει καμία πρόθεση εναλλακτικής πολιτικής διαδρομής και θα αποφασίσει μετά την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος.

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσής του, ο Αλ. Μητρόπουλος έκανε λόγο για «αλληλουχία γεγονότων. Άλλοι παύθηκαν σε ένα βράδυ και άλλοι υποβαθμίσθηκαν σε ένα βράδυ για την υπόθεσή μου για να έρθει η υπόθεσή μου στο προσκήνιο. Η αλληλουχία των γεγονότων οδηγεί σε πρόσωπο», υποστήριξε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Βουλή χωρίς την παρουσία της Προέδρου της Βουλής όπως είχε προαναγγελθεί. Ο Αλ. Μητρόπουλος δεν αποκάλυψε το πρόσωπο, ωστόσο φαίνεται να αναφέρεται σε υπηρεσιακούς παράγοντες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο εφοριακός που του επέβαλε το πρόστιμο πήρε προαγωγή, ενώ από τον εφοριακό που διαφωνούσε αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες.

Ισχυρίσθηκε ακόμη ότι είχε συνομιλία με τον Υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη – κάτι που ο Υπουργός διαψεύδει – και η εντύπωση που αποκόμισε ήταν πως υπήρξε επίσπευση για να σταλεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη «στο παρά πέντε» πριν κλείσει η Βουλή. Ο Αλ. Μητρόπουλος διευκρίνισε πως πρόκειται για την εντύπωσή του και ότι κανείς δεν του το είπε.

Πρόκειται για «πρωτοφανή αθλιότητα» και «σχέδιο σπίλωσής μου», είπε αναφερόμενος στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Μητρόπουλος φέρεται να εισέπραξε το 1999 αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ, τα οποία δεν δήλωσε τότε, αλλά το 2004 όταν (με τον νόμο Αλογοσκούφη για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων) τα έφερε στην Ελλάδα, αφού τα είχε διαμοιράσει και στους συνεργάτες του. Ο Αλ. Μητρόπουλος τόνισε ότι η υπόθεση είναι παραγεγραμμένη, καθώς είναι πριν από το 2000.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: