ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Στον Α΄ Δημοτικό Παιδικό σταθμό ο Κ. Πελετίδης




Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, τον Α’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, επί της Τριών Ναυάρχων. 

Αύριο είναι η πρώτη μέρα λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και ο Δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με γονείς, αλλά και με τους εργαζόμενους στον Παιδικό Σταθμό, καθώς επίσης, να δει και το πώς θα περνάνε την μισή τους μέρα τα παιδάκια που τα περισσότερα από αυτά, θα φύγουν για πρώτη φορά από το σπίτι και τους γονείς τους.


Πρόγραμμα για Γυμναστική και γυναίκα
           
Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων  Γυμναστικής για Γυναίκες, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού.
           
Στόχος του προγράμματος η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας, για την καταπολέμηση του άγχους, τη βελτίωση της φυσικής της κατάστασης και τη διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών.
           
Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
           
Η συμμετοχή στο ανωτέρω πρόγραμμα θα είναι δωρεάν.
Το πρόγραμμα προβλέπεται να ξεκινήσει από τέλος Σεπτεμβρίου  και θα έχει διάρκεια έως τέλος Δεκεμβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή  18/09 στο email: onap@otenet.gr ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου).

Πληροφορίες στα τηλ.2610-313404, 2610-342270.
Τα προγράμματα θα υλοποιούνται: στην αίθουσα των ΚΕΠ στην λιμενική ζώνη, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Οι αίθουσες θα καθοριστούν από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού ανάλογα με τις ανάγκες και τον τελικό αριθμό αιτήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση  για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι η υποβολή:
-Υπεύθυνης δήλωσης του Ν.105, η οποία συμπληρώνεται με την αίτηση εγγραφής στο χώρο υλοποίησης των προγραμμάτων.
-Ιατρικής βεβαίωσης παθολόγου ή καρδιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: