ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γαλλία: Καταυλισμός φιλοξενίας 1500 ατόμων στο Καλαί


Στην περιοχή διαμένουν  διπλάσιοι σε σκηνές ελπίζοντας να μεταβούν στη Βρετανία

Καταυλισμό που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1500 μετανάστες στο λιμάνι Καλαί, σχεδιάζει να κατασκευάσει αυτόν τον χειμώνα η Γαλλία.



Αυτή την περίοδο ωστόσο, στην περιοχή διαμένουν οι διπλάσιοι σε σκηνές με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να μεταβούν στη Βρετανία.

«Είναι μια κίνηση αλλά μια αρκετά ανεπαρκής κίνηση, χρειαζόμασταν το ποσό των 25 εκατομμυρίων (ευρώ)» τόνισε η δήμαρχος του Καλαί Νατασά Μπουσάρ .

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς, που επισκέφθηκε το Καλαί μαζί με τον Γάλλο πρωθυπουργό Μανουέλ Βαλς, δήλωσε ότι η Κομισιόν θα αποδεσμεύσει το πόσο των 5 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή του νέου κέντρου υποδοχής το οποίο θα φιλοξενήσει πρόσφυγες σε μεγάλες σκηνές.

Η δήμαρχος του Καλαί Νατασά Μπουσάρ επισήμανε από την πλευρά της ότι η κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο υπολείπεται των αναγκών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: