ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αλ. Φλαμπουράρης: Δεν έχουν σκοπό να συνεργαστούμε!


Mε δυνάμεις που έχουν νεοφιλελεύθερα προγράμματα

"Μετά την παραστατική και μεστή παρέμβαση του Νίκου Μανιού θα σταθώ σε τρία κρίσιμα ζητήματα", τόνισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, επισημαίνοντας ότι είναι ανάγκη να συμφωνήσει το σώμα στο ότι "αυτή η συμφωνία που έγινε μετά από επίπονες διαδικασίες ήταν μια συμφωνία, η οποία ήταν αναγκαία". "Δεν υπήρχε εναλλακτική λύση", υπογράμμισε, αναγνωρίζοντας τα επίπονα μέτρα.


"Αυτή η συμφωνία είναι πραγματικά έξω από τις προγραμματικές μας δηλώσεις", σχολίασε και τόνισε ότι "εμείς μαζί με την κοινωνία μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που δίνει αυτή η συμφωνία, ώστε να βελτιώνουμε καθημερινά τις συνθήκες στις οποίες ζουν τα δύναμα κοινωνικά στρώματα", για "να επανεκκινήσουμε την οικονομία".

"Χωρίς μια νέα παραγωγική βάση στη χώρα", σημείωσε, "δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε".
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο κόμμα, ο Αλέκος Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι όποια κριτική "δεν πρέπει να μη λαμβάνει υπόψη της τις συνθήκες". "Όποια λάθη και να γίνανε, όποιες παραλείψεις, θα μας βοηθήσουν όλους να διορθωθούμε, αν δεν αποδίδεται πρόθεση", δήλωσε ο Αλ. Φλαμπουράρης. "Λάθη ναι, πρόθεση όχι, λοιπόν", τόνισε, εκφράζοντας τη διαφωνία του όσον αφορά στην κριτική περί μετατόπισης του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στρατηγική του παραμένει "ο σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία".

Κάλεσε να κρατήσει το κόμμα σταθερή τη σχέση του με την κοινωνία και τα νέα κοινωνικά κινήματα. "Έτσι, δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουμε ΠΑΣΟΚ, όπως είπε ο Χρήστος Σπίρτζης", τόνισε.

"Το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις συνθήκες και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και προσπαθεί να τις αποδώσει", συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως μια Αριστερά που θέλει να είναι παρούσα, "δεν μπορεί να έχει ένα πρόγραμμα που θα ξεφεύγει".
Ως προς το ζήτημα των συνεργασιών, τόνισε: "Παλεύουμε για να έχουμε πλειοψηφία μέσα σε αυτή τη βουλή".

"Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστούμε με δυνάμεις με νεοφιλελεύθερα προγράμματα, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή", επισήμανε, δηλώνοντας ότι "εμείς, όλοι, μαζί με άλλους, παρά την απογοήτευση και την κριτική, πρέπει να συνειδητοποιοήσουμε ότι η μάχη είναι μια", δηλαδή να εμπνεύσουμε τον κόσμο να δώσει νίκη στις δυνάμεις της Αριστεράς.

Για όσους αποχώρησαν ή στέκονται κριτικά, τόνισε ότι επιδιώκουμε να τους έχουμε πάλι μαζί μας. "Ο εμφύλιος δεν έχει καμία σχέση με εμάς", κατέληξε.

Κωστοπούλου Μίνα-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: