ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

H ΛΑΕ είναι άλλο κόμμα, είμαστε σε αντιπαράθεση!


 

Την διαφωνία της με τους χαμηλούς τόνους που προτείνουν αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΛΑΕ εξέφρασε η βουλευτίνα Β' Αθηνάς του ΣΥΡΙΖΑ, ΕλΑυλωνίτου, η οποία σημείωσε ότι "είναι άλλο κόμμα, είμαστε σε αντιπαράθεση, αποφάσισαν να ρίξουν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση" κατηγορώντας την ΛΑΕ ότι κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τις ευθύνες. 


 Η ΕλΑυλωνίτου τόνισε ότι τα όσα προτείνει το κόμμα "πρέπει να τα κάνουμε λιανά" φέρνοντας το παράδειγμα του χρέους για το οποίο οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν τί σημασία έχει αυτό για την ζωή τους.

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι οι πολίτες πρέπει να μάθουν ότι το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση ήταν μονομερής ενέργεια, "την επιβάλλαμε" προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πει ακριβώς τί προτείνει στο θέμα των ισοδύναμων. Η ΕλΑυλωνίτου σχολίασε ότι από μέτρα όπως η διασύνδεση ταμειακών μηχανων με τις εφορίες για το ΦΠΑ μπορούν να φέρουν έσοδα που μπορούν να διατεθούν για ανάπτυξη.

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε "ποιος θα διαχειριστεί την νέα κατάσταση, το χρέος, αυτοί που το δημιούργησαν και το θεωρούν βιώσιμο;" και καταλήγοντας κάλεσε τα μέλη του κόμματος να αγωνιστούν "με δύναμη κι αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε αυτοδύναμα τις εκλογές".

Κ. Παπαγιάννης-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: