ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Γ. Βαρεμένος: Ζητούμενο ο αστικός εκσυγχρονισμός



"Είχα πει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αν θα μπορούσε να είχε έστω ένα πρόγραμμα 10 ημερών", τόνισε ο Γιώργος Βαρεμένος, επισημαίνοντας πως όταν ανελήφθη τη διακυβέρνηση κανείς δεν αναζήτησε τις επεξεργασίες του κόμματος επί συγκεκριμένων θεμάτων.

"Επικράτησε στον ΣΥΡΙΖΑ η ιδεολογική ερμηνεία. Ο λαός δεν περίμενε τον ουρανό με τ' άστρα, εμείς όμως τον τάξαμε", σημείωσε, για να προσθέσει πως ενώ ο ίδιος ήταν υπέρ μιας συμφωνίας πριν τη λήξη του προγράμματος, όχι μόνο αυτό δεν κατέστη δυνατό, αλλά "με το που έκλεισαν οι τράπεζες, δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια".
"Η συμφωνία δίνει τη δυνατότητα να διώξουμε το φάντασμα του Grexit", σημείωσε ο Γ. Βαρεμένος, τονίζοντας ότι "ο αστικός εκσυγχρονισμός είναι επαναστατικό ζητούμενο στην Ελλάδα". "Όλα θα κριθούν στο αν θα πείσουμε την ελληνική κοινωνία ότι ήμασταν ειλικρινείς", κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: