ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Στην ΕΑΠ σήμερα για ομιλία ο Πρόεδρος της ΝΔ

Στην Πάτρα σήμερα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ Νωρίτερα θα βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία
 
 
Θα έχει συναντήσεις με φορείς σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία
 
Στην Πάτρα θα βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα.


Ο κ. Μεϊμαράκης στις 7.30 το απόγευμα θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ και ο τοπικός κομματικός μηχανισμός προετοιμάζει από την προηγούμενη εβδομάδα την επίσκεψή του, ενώ το κάλεσμα στη σημερινή ομιλία είναι και διαδικτυακό.Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης νωρίτερα θα βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου περιοδεία σε Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα, στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στις 19:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας (ΕΑΠ – Άγιος Διονύσιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: