ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Στο σκαμνί για την Ξερόλακκα αύριο ο Κ. Πελετίδης


Για το κλείσιμο του κορεσμένου ΧΥΤΑ της Πάτρας

Στον... κατή αύριο ο Κώστας Πελετίδης, μετά από μήνυση του πρώην Δημάρχου Αντρέα Φουρα, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών, διότι, ακούστε, εδώ είναι το παράδοξο, διότι μαζί με κατοίκους της Επιτροπής,  όταν ήταν αντιπολίτευση στο Δήμο Πατρέων, έκαναν κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της Ξερόλακκας.


Ο λόγος για τότε, γιατί σήμερα ο Κώστας Πελετίδης είναι τυπικός στο έγο του και παρατείνει τη ζωή της Ξερόλακκας, που έπρεπε ήδη να είχε κλείσει από καιρό, με τοιχεία αναληματικά και άλλα κόλπα γιατί δεν μπόρεσε να δώσει λύση στο καυτό πρόβλημα, για το οποίο κατηγορούσε τους πάντες.

Και όχι μόνον. Αγνόησε και αγνοεί τους φιλοπεριβαλλοντικούς τρόπους συλλογής των απορριμμάτων με κομποστοποίηση, μεταφόρτωση, δεματοποίηση και ανακύκλωση!

Έτσι αύριο θα είναι παρών στο δικαστήριο, όπου ως πιο πιθανό φαίνεται να ζητήσει αναβολή, μέχρι να εκλεγεί η κυβλερνηση ΣΥΡΙΖΑ και πάλι, ώστε να δικαιολογηθεί ότι οι κακοί ΣΥΡΙΖΑίοι τον κατατρέχουν κι όχι η στενοκομματική αντίληψή του.

Βρε, βρε πως τα φέρνει η ζωή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: