ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας την Τετάρτη 2/9 στο ΜΛΤ

Μέχρι και αύριο Τρίτη 1-9-2015 τα συντονιστικά των ΟΜ μετά από συνεδρίαση και επικοινωνία με τα μέλη, θα συγκεντρώσουν προτάσεις υποψηφιοτήτων και θα τις καταθέσουν στο συντονιστή της ΝΕ Ανδρ. Ριζούλη.


Μέχρι και αύριο Τρίτη 1-9-2015 τα συντονιστικά των ΟΜ μετά από συνεδρίαση και επικοινωνία με τα μέλη, θα συγκεντρώσουν προτάσεις υποψηφιοτήτων

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αύριο και μεθαύριο, θα πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη με τη συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, των βουλευτών και των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ. Θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προεκλογική εκστρατεία και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνδιάσκεψη θα συγκληθεί το Σάββατο 29/08, ώρα 10:30 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30/08 και θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Καστοριάς 34-36).
Από την επόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι συνελεύσεις των Οργανώσεων Μελών, ενώ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μελών και φίλων  του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης και ώρα 7.30μμ. Θα γίνει  ανάλυση των θέσεων που προέκυψαν από την πανελλαδική συνδιάσκεψη του Σαββατοκύριακου, που σήμανε την  έναρξη της προεκλογικής περιόδου.
Μέχρι και αύριο Τρίτη 1-9-2015 τα συντονιστικά των ΟΜ μετά από συνεδρίαση και επικοινωνία με τα μέλη, θα συγκεντρώσουν προτάσεις υποψηφιοτήτων και θα τις καταθέσουν στο συντονιστή της ΝΕ Ανδρ. Ριζούλη. Οι συνεδριάσεις των συντονιστικών θα γίνουν με ανοικτό κάλεσμα στα μέλη και  όπου είναι δυνατόν  θα γίνουν συνελεύσεις. Προτάσεις ή και αυτοπροτάσεις μπορούν να κάνουν μεμονωμένα μέλη απευθείας στο συντονιστή ή στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Οι προτάσεις μπορεί να αφορούν και άτομα εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΕ στη συνεδρίασή της θα καταλήξει στην πρότασή που θα αποστείλει στην επιτροπή ψηφοδελτίου.
Τα ονόματα που θα αποσταλούν ως πρόταση, δεν θα αποσταλούν με σειρά κατάταξης και θα είναι χωρίς αναφορά σε αριθμό μελών που έχουν προτείνει.
Από τους προτεινόμενους εκτός ΣΥΡΙΖΑ η ΝΕ μπορεί να απορρίψει κάποιους/κάποιες και να μην τους συμπεριλάβει στην πρόταση που θα αποστείλει.  
Διευκρινίζεται πως η συμμετοχή της βουλευτού του προηγούμενου ψηφοδελτίου, είναι δεδομένη και δεν χρειάζεται να προταθεί ξανά.

Πάντως από τις μέχρι τώρα κατατεθείσες υποψηφιότητες φαίνεται να επιθυμούν συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο πρόσωπα σημαντικού κύρους, στο χώρο της κοινωνικής αριστεράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: