ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

«Και 1 και 2 και 3 και όσα debate θέλει ο κ. Μεϊμαράκης!»

Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του λαού, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης απαντά στην πρόκληση του αρχηγού της ΝΔ για τηλεοπτικό διάλογο και τονίζει: Εμείς, και εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρυφτήκαμε!


Σήκωσε το γάντι ο Αλέξης Τσίπρας, όταν ο Βαγγ. Μεϊμαράκης ζήτησε να κάνει μαζί του τηλεοπτική αντιπαράθεση. Και απάντησε:   Άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα ντιπέιτ και όσα θέλει και όποτε θέλει!

Τώρα είναι η σειρά του Βαγγ. Μεϊμαράκη να δώσει συνέχεια. γιαυτόμκαι αναμένουμε...
 
Σημείωσε δε ο Αλέξης ότι, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν θα φορτωθεί όλες τις αμαρτίες όλων των προηγούμενων, ούτε αποδέχεται τη θεωρία «όλοι ίδιοι είναι». «Μπορεί να αναγκαστήκαμε σε συμβιβασμό με την Ευρώπη, αλλά δεν θα συμβιβαστούμε με όσους οδήγησαν σε αυτήν τη θέση το λαό, εντός Ελλάδας» τόνισε. 

Κια εδώ σε αυτό το σημείο ήταν που απάντησε ευθαίως στην πρόκληση του Προέδρου της Ν.Δ. για τηλεοπτικη αντιπαράθεση και. σχολίασε: 

«Άκουσα τον κ. Μεϊμαράκη, με το απαράμιλλο ύφος του, ότι μου ζητάει ντιμπέιτ. Άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και όσα θέλει και όποτε θέλει. Γιατί εμείς, και εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του λαού». 

Σημείωσε, δε, ότι ο λαός θα κρίνει θέσεις, προγράμματα, «αλλά κρίνει και συγκρίνει πάνω απ' όλα την καθαρότητα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, ποιος του λέει το δίκιο, το σωστό, ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος προσπαθεί να τον παραπλανήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: