ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αλ.Τσίπρας: Με ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε μπροστά

Αλ.Τσίπρας: Ισχυρή εντολή για να προχωρήσουμε μπροστά (Video)
Αναφερόμενος στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι "ο κόσμος που δεν του επιτρέψαμε να μπει στο καράβι. Όχι στην πρώτη θέση, όπως ήθελαν πολλοί, αλλά στο κατάστρωμα όλοι μαζί".

Όχι  στο χορό
του Ζαλόγγου


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΤΙ «Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ»


Ξεκίνησε σήμερα η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και τερματίζεται αύριο Κυριακή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες δόθηκε ο αγώνας της διαπραγμάτευσης μέσα σε ένα «πολεμικό πολιτικό τοπίο» όπως είπε. "Παλέψαμε, όχι μόνο με το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, αλλά με θεριά μέσα και έξω από τη χώρα".

«Δεν αποδεχθήκαμε τη λογική της μαζικής αυτοκτονίας που μας ετοίμαζαν οι μεγάλες δυνάμεις στην Ευρώπη πλήττοντας ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα στρώματα του πληθυσμού» σημείωσε για την επιλογή της συμφωνίας προσθέτοντας ότι: «Δεν μετανοιώνουμε γιατί πολεμήσαμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας ούτε γιατί επιλέξαμε να μη σύρουμε τη χώρα στο χορό του Ζαλόγγου.»

"Από το Γενάρη ως σήμερα είναι σαν να πέρασαν πολλά χρόνια μέσα σε λίγους μήνες" "δώσαμε σκληρές μάχες σε ένα δύσκολο πόλεμο", "κάναμε και λάθη" αλλά αφήσαμε σημαντικά δείγματα γραφής και στο εσωτερικό και στην δύσκολη αναμέτρηση με τους δανειστές κόντρα σε πολλούς που ήθελαν αριστερή παρένθεση δύο μηνών όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Το άνοιγμα της ΕΡΤ, τα χτυπήματα στη διαφθορά και τη διαπλοκή, το κλείσιμο στις Σκουριές που άργησε αλλά έγινε, τα νομοσχέδια φέραμε ενάντια στους δανειστές όπως αυτό της ανθρωπιστικής κρίσης, οι επαναπροσλήψεις των απολυμένων, το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια, για τις συνθήκες κράτησης κ.α. Αυτά θέλει να ανατρέψει το παλαιό πολιτικό σύστημα και η Ν.Δ. "Δώσαμε μάχη μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο επί 17 ώρες, για να διαφυλάξουμε την περιουσία του ελληνικού λαού και της χώρας" υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι "δεν πρόκειται να προχωρήσουμε σε αριστερό εμφύλιο" επισημαίνοντας παράλληλα ότι "ο αντίπαλός μας παραμένει εκτός των τειχών. Είναι το παλιό σύστημα εξουσίας."

Αναφερόμενος στον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι "ο κόσμος που δεν του επιτρέψαμε να μπει στο καράβι. Όχι στην πρώτη θέση, όπως ήθελαν πολλοί, αλλά στο κατάστρωμα όλοι μαζί".

Η πανελλαδική σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των μελών της ΚΕ, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 30/08. Οι εργασίες της σύσκεψης, πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΘΗΝΑΪΣ» (Καστοριάς 34-36).

Δεν υπάρχουν σχόλια: