ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Αύριο Κυριακή η ψηφοφορία για το νέο πρόγραμμα




 

 

Πανελλαδική Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ



Τη διαδικασία έγκρισης του νέου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πανελλαδική Σύσκεψη αποσαφήνισε ο πρώην γραμματέας του κόμματος και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής, Δ. Βίτσας. 


Αύριο Κυριακή οι ψηφοφορίες για την έγκριση του νέου προγράμματος. Συγκεκριμένα, την Κυριακή το πρωί θα μοιραστεί το προσχέδιο του προγράμματος στην Πανελλαδική Σύσκεψη (αναλυτικό ρεπορτάζ για το περιεχόμενο του στην Αυγή της Κυριακής). 

Σε αυτό θα περιέχεται και μια «ακροτελεύτια παράγραφος» η οποία θα εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Προγράμματος να προχωρήσει σε περαιτέρω εξειδικεύσεις από τη Δευτέρα και αφού εγκριθεί ως προσχέδιο από την  Πανελλαδική Σύσκεψη «στην κατεύθυνση που είπε ο Ε. Τσακαλώτος για  5 σημεία που θα πρέπει να αναλυθούν ως προτεραιότητες», προτού ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις παρουσιάσει στο εκλογικό σώμα. 

Κατά τη διάρκεια της  Κυριακής, επίσης, θα γίνονται δεκτές προσθήκες ή τροποποιήσεις στο κείμενο που θα διανεμηθεί και, αν χρειαστεί, θα γίνουν και ψηφοφορίες πάνω σε τροπολογίες. 

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι η Κ.Ε., «η οποία βρίσκεται εδώ σε απαρτία», θα ψηφίσει για να εγκρίνει επίσημα το προσχέδιο του προγράμματος, αφού πρώτα δώσουν συμβουλευτική ψήφο η κοινοβουλευτική ομάδα και τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών. Μάλιστα, εξήγησε ότι διαδικασία αυτή προκρίθηκε σε συνεννόηση με τον Θ. Δρίτσα, ο οποίος είχε καταθέσει πρόταση η Πανελλαδικής Σύσκεψη να συγκροτηθεί σε σώμα με νομιμοποιητική ισχύ.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: