ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αντιδράσεις από τη συνάντηση της κας Ζωής

Αν και αινιγματικό το βλέμμα της και σαρδόνιο το χαμόγελό της, η κα Ζωή φαίνεται να υπερισχύει του επαναστατημένου χωρίς αιτία Παναγιώτη. Τόσο που σαν καλοκοιτάζεις αυτή τη φωτογραφία (από τη σημερινή συνάντησή τους) να σου θυμίζει μαθητικό σκετς απολυτηρίων εξετάσεων της ΣΤ΄ Δημοτικού! 


"Μόνο που ο στόχος είναι τόσο μα τόσο διαφανής κι εμείς δεν είμαστε τόσο μα τόσο ηλίθιοι..." γράφει κορυφαίος αγωνιστής της Αριστεράς



Ενδεικτικά της δυσμενούς απήχησης που είχε η συνάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον σύντροφό της Παν. Λαφαζάνη, με την ιδιότητα της Προέδρου της Βουλής η μία και του επικεφαλής της νεότευκτης κοινοβουλευτικής ομάδας ο άλλος, είναι τρία σχόλια στο διαδίκτυο, από κορυφαία στελέχη της ανανεωτικής, ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Πρόκειται για τον Ηλία Γρηγόρη, στέλεχος της Τοπικής αυτοδιοικησης στην Πάτρα και τον  Δημήτρη Γιατζόγλου από τον συνδιακλιστικό χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.

Τα αλίευσα από τον τοίχο της διαδικτυακής σελίδας του πρώτου και σας τα παρουσιάζω. Διαβάστε τα:

Ολοι πια ειμαστε υποψιασμενοι....ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ....συνειδητα η εξ αντικειμενου...''ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ''......Αγαπητοί  μου... αλλη μια φορα θα χασετε!


"Θεσμισμός" επικολυρικός, δακρύβρεχτος και μαζύ αυστηρός και καταγγελτικός, κατά την ιστορική συνάντηση Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου.

Και δηλώσεις κατά δόσεις, στην αρχή και στο τέλος (ίσως και ενδιάμεσα) της συνάντησης (για να τις εμπεδώσουμε). Και προαναγγελία από τον Λαφαζάνη ότι θα εξαντλήσει (και αυτός) τις διερευνητικές εντολές, για να υπερασπιστεί και αυτός το κύρος των θεσμών, όπως και ο Μεϊμαράκης. Ολοι μαζύ λοιπόν κι ο ψωριάρης (Τσίπρας) μόνος. Ασε που μπορεί να προκύψει από το πουθενά και κάποια εναλλακτική. Ο "αστικός" κοινοβουλευτισμός ζεί μέρες δόξας.

Μόνο που ο στόχος είναι τόσο μα τόσο διαφανής κι εμείς δεν είμαστε τόσο μα τόσο ηλίθιοι...



 
Μην δραματοποιουμε τα πραγματα... Ουτε προδοσια υπηρξε.. ουτε αποστασια... ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ...να ριξουν την Κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΗΡΞΕ... που αγνοει (δεν απανταει ) ...στο παντοτε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΡΩΤΗΜΑ....... QUI BONO?????...Και απο την απαντηση αυτου, προκυπτουν οι ιστορικες ευθυνες.... ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ... Dεν θα σας ξεχασουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: