ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Σσσσσσστ. Ησυχία παρακαλώ, η κ. Ζωή συσκέπτεται μόνη!


Απουσίες στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και εμμονή της κας Ζωής οδηγούν σε γελοιότητες χωρίς προηγούμενο!



Σσσσσσστ. Ησυχία, η κα ζωή συσκέπτεται μόνη! Δεν έχει σημασία που στην σύσκεψη Προέδρων που έχει συγκαλέσει  για να ικανοποιηθεί η ψυχοθεραπευτικη της εμμονή, δεν σηυμμετέχουν οι Πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδαων. η Βουλή πρέπει να μείνει ανοικτή, διότι εάν δεν μείνει σημαίνει ότι έληξε η δικτατορικώ τω τρόπω διεύθυνση των εργασιών της.

 Έστω και χωρίς αντικείμενο, πρέπει να λειτουργεί. ακόμη και εάν έχει παραιτηθεί η κυβέρνηση. Πως δηλαδή θα θεραπεύσει την βουλιμία της για διοίκηση ως άλλος Ροβεσπιέρος;

Κι ωστόσο οι απουσίες καταγράφονται στη Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου που έχει συγκαλέσει για σήμερα, στις 18:00, η μκα Ζωή, με αντικείμενο το προγραμματισμό του κοινοβουλευτικού έργου. Προφανώς για την επόμενη κοινοβουλευτική Περίοδο! 

ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ έχουν δηλώσει πως δεν θα συμμετέχουν, ενώ η ΝΔ φαίνεται να εγκαταλείπει την σκέψη να συζητηθεί στην διάσκεψη η πρόταση για σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, στο ίδιο μήκος κύματος και Το Ποτάμι.

Όπως ανακοίνωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων, υποστηρίζοντας πως η συνεδρίαση δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων, δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

Οπότε, όταν έκανε τις δηλώσεις για το θεαθήναι παρουσία των καναλιών η κα Ζωή, με την αβάντα του Λαφαζάνη, του οποίου επίτασσε την παρουσία στη Βουλή, διότι είναι υποχρέωσή της να τον ενηερώσει, πολύ σωστά έπραττε. Διότι φαντάζεστε ότι χωρίς να ενημερώσει τον Λαφαζάνη, σε τι θεσμικό παράπτωμα θα υπόπιπτε η κα Ζωή; Οπότε θα τα πούνε οι δυό τους και να δείτε που θα συμφωνήσουν κιόλας!

Αφήστε δε, που μπορεί και να του τραβήξει κανέναν αποκλεισμό. να του κλείσει το μικρόφωνο και να αρχίσει να συσκέπτεται μόνη. Οπότε Σσσσσσστ... 

Γελοιότητες, χωρίς προηγούμενο δηλαδή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: