ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αγωνία για την συνέχιση λειτουργίας του 67ου Δημοτικού

67ο Δημ. Σχολείο. Το παράδοξο είναι ότι έχει ορισθεί Διευθύντρια, συνεχίζονται με αυξημένο ρυθμό οι εγγραφές ειδικών μαθητών-μαθητριών, οι γονείς αγωνιούν και ο σύλλογος αναζητά εναγώνια να μάθει τι σκοπεύει να κάνει το Υπουργείο για τη συνέχιση της λειτουργίας του;




Από τις 18-7-2015 έχει λήξει το ΦΕΚ της προηγούμενης χρονιάς και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί, ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές μαθητών


Ανησυχία επικρατεί στους γονείς και στο Σύλλογο του 67ου Δημοτικού Σχολείου Ζαρουχλεΐκων Πάτρας, καθώς βασικά ζητήματα δεν έχουν βρει το δρόμο της επίλυσης.

Από τις 18 Ιουλίου έχει λήξει η προθεσμία για την λειτουργία του σχολείου, που είχε ληφθεί με ΦΕΚ για το προηγούμενο σχολικό έτος κι ενώ σε λίγο ξεκινά η νέα περίοδος, ακόμη από το Υπ. Παιδείας δεν έχει εκδοθεί νέο ΦΕΚ, που να ορίζει σαφώς την λειτουργία του 67ου Δημ. Σχολείου, που σημειώνεται ότι αφορά παιδιά με ειδικά αυξημένες ιδιαιτερότητες.

Το παράδοξο είναι ότι έχει ορισθεί Διευθύντρια, συνεχίζονται με αυξημένο ρυθμό οι εγγραφές ειδικών μαθητών-μαθητριών, οι γονείς αγωνιούν και ο σύλλογος αναζητά εναγώνια να μάθει τι σκοπεύει να κάνει το Υπουργείο, το οποίο έχει ενημερωθεί για το ζήτημα από τον Περιφρειάρχη κ. Κ. Γιαννόπουλο.

Παράλληλα, φαίνεται να έχει βαλτώσει το ζήτημα απομάκρυνσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται σε απόσταση, ίσως και λιγότερη των εκατό μέτρων, σε πλατεία που είναι απέναντι από το δημοτικό Σχολείο.

Η κεραία αυτή ακτινοβολεί παιδιά και γονείς, γιαυτό ο Σύλλογος του 67ου Δημ. Σχολείου παραμένει ανένδοτος και ζητά την ενεργοποίηση των αρμοδίων για την επίλυση του θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: