ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Οργανωτική συγκρότηση Επιτροπής Αθλητισμού της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ‏

 
"Η Συνάντηση των αθλητικών στελεχών και ενδιαφερομένων να ασχοληθούν με τα αθλητικά πράγματα στον Νομό μας, έγινε στις 20 Μαϊου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας. 
 
Στην διαδικασία μετείχαν περί τους 26 συντρόφους/συντρόφισσες (σε σύνολο 36 καταγεγραμμένων) αν και στο ξεκίνημα της διαδικασίας ήσαν κι άλλοι που δεν έμειναν ως το τέλος. 
 
Αρχικά έγινε ενημέρωση για το σημείωμα της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος της ΚΕ και στην συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις και γόνιμος διάλογος. 
 
Εξηγήθηκε η μέχρι τώρα λειτουργία της λεγόμενης Αθλητικής Επιτροπής που βασικά την αποτελούσαν οι Ηλίας Γρηγόρης, Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Βάσω Σιμάκη ως μέλη της ΝΕ και Τάκης Γεωργακόπουλος ως μέλος της ΝΕ και του Συντονιστικού της ΝΕ. 
 
Έγινε σύντομος απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης μας, σχετικά με τις εσωτερικές συναντήσεις κατά άθλημα, τις δημόσιες εκδηλώσεις που είχαμε κάνει, την ανάδειξη του ζητήματος κακοδιοίκησης του ΠΕΑΚ αλλά και της επικινδυνότητας του βοηθητικού γηπέδου πλάϊ στο κλειστό ΤΟΦΑΛΟΣ, καθώς και της δημόσιας παρέμβασης που κάναμε για το ζήτημα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005. 
 
Επίσης έγινε ενημέρωση για την επικείμενη Πανελλαδική Σύσκεψη αθλητικών στελεχών που θα γίνει στην Αθήνα στις 30 Μάη ημέρα Σάββατο και τέλος προχωρήσαμε στην οργανωτική συγκρότηση της Αθλητικής Επιτροπής, εκλέγοντας με βάση τις οδηγίες της κεντρικής γραμματείας γραμματεία από 8 μέλη, και ένα μέλος ως Συντονιστή με ξεχωριστή ψηφοφορία. 
 
Για την θέση του Συντονιστή της Αθλητικής Επιτροπής, προτάθηκαν ο σ. Κώστας Κακαβάς και ο σ. Τάκης Γεωργακόπουλος αλλά στην συνέχεια ο σ. Κακαβάς απέσυρε την υποψηφιότητά του κι έτσι έμεινε ως μοναδική υποψηφιότητα αυτή του σ. Τάκη Γεωργακόπουλου που εγκρίθηκε παμψηφεί. 
 
Για την Γραμματεία της Αθλητικής Επιτροπής εκλέχθηκαν μετά από ψηφοφορία: 
 
Ηλίας Γρηγόρης (1), Παναγιώτης Σταυρόπουλος (2), Κώστας Κακαβάς (3), Τάκης Τσιβγινίδης (4), Βάσω Σιμάκη (5), Χρήστος Τσαρτόλιας (6), Αποστόλης Σταθόπουλος (7), Βιβή Παπατσώρη (8).
 
Ως τακτικά μέλη της γραμματείας εκλέγονται οι 8 πρώτοι σε ψήφους αλλά η προσπάθεια της Γραμματείας θα είναι να αξιοποιηθούν όλοι οι σ.σ. στον χώρο δράσης τους ως αθλητικά στελέχη (σωματεία, ομοσπονδίες, Τοπικές Ενώσεις κλπ). 

Στην πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας μετά την πανελλαδική σύσκεψη, θα γίνει και ο προγραμματισμός της δουλειάς μας, με την κατανομή χρεώσεων σε όλα τα μέλη της γραμματείας και την δημιουργία ομάδων μελέτης των αθλητικών προβλημάτων, με στόχο και να παρεμβαίνουμε δημόσια αλλά και να βοηθάμε τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις σε ζητήματα αθλητισμού, ιδίως αθλητικών υποδομών και ότι άλλο είναι αναγκαίο, καθώς και να προτρέψουμε τα μέλη μας να ασχοληθούν με τα αθλητικά δρώμενα της Πόλης μας, μετέχοντας σε αθλητικούς σχηματισμούς. 
 
Επίσης θεωρούμε αναγκαίο να ενεργοποιηθούν και οι σσ καθηγητές φυσικής αγωγής αλλά και η ΟΜ Εκπαιδευτικών Α'θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης για τα θέματα του σχολικού αθλητισμού.  
 
Μετά την διαδικασία συγκρότησης της Αθλητικής Επιτροπής έγινε ενημέρωση και συζήτηση για το θέμα της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 που απασχολεί τους φιλάθλους της Πάτρας και πιθανά να απασχολήσει και την ΡΑΠ-ΠΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο ειδικά για το θέμα του Παμπελοποννησιακού γηπέδου και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε σε διαρκή συνεννόηση". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: