ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Πού πας βρε... Καραμουρτζούνη με τέτοια στήριξη;

Το πρωτοσέλιδο της Νεοδημοκρατικής "Κυριακάτικης Δημοκρατίας", που στάζει δηλητήριο κατά του Αντ. Σαμαρά. Ενδεικτικό της... υποστήριξης που απολαμβάνει ο με το ζόρι πρόεδρος της ΝΔ. Και το ερώτημα γιαυτό αβίαστο. Που πας βρε...  Καραμουρτζούνη με τέτοια στήριξη;


«Πώς οδηγείται σε διάσπαση η αξιωματική αντιπολίτευση και βυθίζεται σε εσωστρέφεια η Κεντροδεξιά εξαιτίας της εμμονής της ηγεσίας της στην αδιέξοδη πολιτική της "δικαίωσης"»


Στις εσωτερικές της σελίδες 18 και 19, η προσκείμενη στην ΝΔ εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ του  συντάκτη της Νίκου Ελευθερόγλου, το οποίο... κοσμείται με τον τίτλο  «Δύο πόρτες έχει η ζωή για τη ΝΔ του Σαμαρά» και υπότιτλο: «Πώς οδηγείται σε διάσπαση η αξιωματική αντιπολίτευση και βυθίζεται σε εσωστρέφεια η Κεντροδεξιά εξαιτίας της εμμονής της ηγεσίας της στην αδιέξοδη πολιτική της "δικαίωσης"».

Σε αυτό λοιπόν το κείμενο φαίνεται ο εσωτερικός πόλεμος που μαίνεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την επιμονή Σαμαρά να παραμένει στην ηγεσία, κια να καλλιερηεί το ανέφικτο σενάριο της "αριστερής παρένθεσης" για να περνά ο χρόνος παραμονής του,  σε αντίθεση με τα όσα είχαμε συνηθίσει, δηλαδή στην παραίτηση του ηττημένου κάθε φορά και στο άνοιγμα των διαδικασιών του κόμματος για την ανάληψη της διοίκησης από τους επόμενους του ηγετικού κύκλου της ΝΔ.

Στο κείμενο αυτό μεταξύ άλλων αναφέρονται τα παρακάτω αποκαλυπτικά. Διαβάστε τα:

Δύο πόρτες έχει η ζωή, για τη ΝΔ του Σαμαρά!

«Σε μία από τις κρισιμότερες -ίσως- στιγμές της ιστορίας της η Νέα Δημοκρατία μοιάζει να βαδίζει με το... μετέωρο βήμα του πελαργού. Η εμμονή της ηγεσίας της στην αδιέξοδη πολιτική της «δικαίωσης» και το χάσμα (ιδεολογικό και προσωπικό) των στελεχών της, την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε διάσπαση και τον χώρο της Κεντροδεξιάς στην εσωστρέφεια.

Αυτός είναι και ο λόγος που πληθαίνουν οι πιέσεις στον Κώστα Καραμανλή να αναλάβει πρωτοβουλίες προτού η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Οσα καταγράφηκαν στην πρώτη συνδιάσκεψη του κόμματος στην Πάτρα περισσότερο θύμιζαν επιμνημόσυνη δέηση παρά εκδήλωση για την αναγέννηση της παράταξης. Ελάχιστος κόσμος, απουσία μεγάλων ονομάτων, έλλειψη ατόμων που θα σηματοδοτούσαν άνοιγμα στην κοινωνία και μια θεματική (το μεταναστευτικό), η οποία δεν κατέληξε σε ένα ενιαίο ψήφισμα θέσεων -αν και προνομιακό ως πεδίο για τη Ν.Δ. θέμα-, δείχνουν το μάταιο του εγχειρήματος που «οργάνωσε» ο Αντώνης Σαμαράς για να κερδίσει χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: