ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Για το μπετόν στην πολιτική και τις συνέπειές του στην Αθήνα με Καμίνη και στον Βόλο με Μπέο

Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, χάρη στα λευκά και τα άκυρα της μονολιθικής γραμμής του ΚΚΕ, που δεν ήθελε να βγάλει δήμαρχο το Μαργαρίτη Πατσιαντά του ΣΥΡΙΖΑ.


Η μπετονένια γραμμή του κόμματος έχει συνέπειες για χιλιάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων βέβαια και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ. Στην Αθήνα, λόγου χάρη, δεν δόθηκε η ευκαιρία στην "Ανοιχτή Πόλη" να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Θα μείνουμε με τον Καμίνη δήμαρχο (όλοι και οι κουκουέδες), σε μια πόλη που σιγά σιγά παραδίδεται σε λογής λογής συμφέροντα. Εκτός από το μπετόν των κτιρίων, έχουμε και το μπετόν της γραμμής του ΚΚΕ να μας βαραίνει.

Τι τα θες τι τα γυρεύεις, ο γνωστός αντίπαλος είναι ευκολότερος για το κόμμα. Και στον Βόλο, εκτός από τα τσιμέντα, θα έχουν και τον Μπέο δήμαρχο. Και οι κουκουέδες θα τον έχουν δήμαρχο, το μπετόν της γραμμής δεν θα τους εμποδίσει να ζουν τις συνέπειες της τσιμεντένιας ψήφου τους.

Ο Αχιλλέας Μπέος –διαπλεκόμενος παράγοντας του ποδοσφαίρου- που είχε γίνει φαβορί μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, κατάφερε να κερδίσει με ποσοστό 53,13% τον αντίπαλό του Πατσιαντά Μαργαρίτη, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ, που έλαβε 46,87%. Και  ο δεύτερος δεν άγγιξε την πλειοψηφία, μένοντας στο παρακάτι, χάρη στα λευκά και τα άκυρα της σκληρής, μονολιθικής γραμμής του ΚΚΕ.

 Ηχηρή ειρωνία, ο Αχιλ. Μπέος αναφέρθηκε στο σύστημα, που όπως ο ίδιος είπε «τον έστειλε στην φυλακή πριν από τρία χρόνια». «Αυτό το σύστημα το νικήσαμε» τόνισε ο Μπέος.

(Διαβάστε περισσότερα στα "Ενθέματα" της Αυγής σήμερα Κυριακή 1η του Ιούνη - Γράφει η Ιωάννα Μεϊτάνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: