ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ανάκληση της απόφασης για την κατάργηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας ζητά και το ΚΚΕ

Η επιλογή αυτή του κλεισίματος, αποτελεί την κορύφωση της ταλαιπωρίας των παιδιών λαϊκών οικογενειών στην εργατογειτονιά των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας, λένε οι δύο βουλευτές του ΚΚΕ.


Η απόφαση για κλείσιμό του θα δυσκολέψει παραπέρα την ήδη μετ’ εμποδίων εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών του σχολείου

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και δύο βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν ανάκληση της απόφασης για την κατάργηση του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο. Πρόκειται για τους βουλευτές του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο και Νίκο Μωραίτη, που κατέθεσαν την παρακάτω επερώτηση: 

«Το 67ο εξαθέσιο δημοτικό σχολείο Πάτρας συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των δημοτικών σχολείων που πρόκειται να καταργηθούν σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Η επιλογή αυτή αποτελεί την κορύφωση της ταλαιπωρίας των παιδιών λαϊκών οικογενειών στην εργατογειτονιά των Ζαρουχλεΐκων της Πάτρας. 

Η απόφαση θα δυσκολέψει παραπέρα την ήδη μετ’ εμποδίων εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών του σχολείου (στέγαση σε ενοικιαζόμενο κτίριο, διδασκαλία μαθητών επί σειρά χρόνων σε κοντέινερ σε κακές συνθήκες) ενώ θα επιβαρύνει τις συνθήκες διδασκαλίας και για τους μαθητές γειτονικών σχολείων της περιοχής υποβαθμίζοντας συνολικά την όποια παρεχόμενη μόρφωση Γονείς και εκπαιδευτικοί δικαιολογημένα αντιδρούν στην κατάργηση του. 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός:

Αν πρόκειται να ανακαλέσει την απόφαση κατάργησης του 67ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας.
• Τι μέτρα πρόκειται να πάρει για την ανέγερση νέου κτιρίου στο ιδιόκτητο οικόπεδο του σχολείου και για τον σύγχρονο εξοπλισμό του προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες διδασκαλίας των μαθητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: