ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Συνέλευση της "ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη"

Την Παρασκευή, 27/06/2014, στην αίθουσα του ΤΕΕ, Τρ. Ναυάρχων 40, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει η Γενική Συνέλευση της παράταξης "ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη". Το βασικό θέμα συζήτησης της συνέλευσης είναι ο απολογισμός της ΡΑΠ μετά τη συμμετοχή της στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευθύνες που αναλαμβάνει ενόψη της συγκρότησης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 

Θα γίνει ακόμη συζήτηση επί της εισήγησςη του Συντονιστικού καθώς και του κανονισμού λειτουργίας που είχε εγκρίνει σε προηγούμενη συνέλευση, μαζί με τις μεταβατικές διατάξεις.

"Καλούνται λοιπόν, όλοι/ες οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΡΑΠ, τα εγγεγραμένα και σε ισχύ μέλη της, καθώς και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην αυτοδιοικητική παρουσία της ΡΑΠ τα επόμενα χρόνια, να παρευρεθούν και να προσθέσουν την άποψή τους, τις ιδέες τους, τις γνώμες τους, για αυτά που έγιναν και για όσα θέλουν να γίνουν, δυναμώνοντας τη φωνή της ΡΑΠ μπροστά στα σοβαρά αλλά και στα καθημερινά προβλήματα που ως Δήμος και ως παράταξη θα αντιμετωπίσουμε", αναφέρεται σε πρόσκληση της παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: