ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Γενική Συνέλευση της παράταξης «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» την ερχόμενη Παρακευή στην αίθουσα ΤΕΕ



Σε Γενική Συνέλευση συνέρχονται τα μέλη της παράταξης «ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», την ερχόμενη Παρασκευή, στην αίθουσα του ΤΕΕ, με σκοπό την αποτίμηση των αποτελεσμάτων και την επίσημη ενημέρωση επί των ανακηρυχθέντων από το Πρωτοδικείο Πατρών στα όργανα του Δήμου Πατρέων.
Στην πρόσκληση της παράταξης αναφέρονται τα παρακάτω:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μέλη της «ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη»,
Την Παρασκευή, 27/06/2014, στην αίθουσα του ΤΕΕ, Τρ. Ναυάρχων 40, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει η Γενική Συνέλευση της παράταξης. Το βασικό θέμα συζήτησης της συνέλευσης είναι ο απολογισμός της ΡΑΠ μετά τη συμμετοχή της στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ευθύνες που αναλαμβάνει ενόψει της συγκρότησης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. 

Τις επόμενες ημέρες θα σας αποσταλεί η εισήγηση του Συντονιστικού καθώς και ο κανονισμός λειτουργίας που είχαμε εγκρίνει σε προηγούμενη συνέλευση, μαζί με τις μεταβατικές διατάξεις.

Την Παρασκευή πιθανά θα μας έχει χορηγηθεί από το Πρωτοδικείο και η απόφαση ανακήρυξης των εκλεγμένων στα δημοτικά και τοπικά συμβούλια, έτσι θα έχουμε μια πλήρη εικόνα των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Καλούνται λοιπόν, όλοι/ες οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της ΡΑΠ, τα εγγεγραμένα και σε ισχύ μέλη της, καθώς και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην αυτοδιοικητική παρουσία της ΡΑΠ τα επόμενα χρόνια, να παρευρεθούν και να προσθέσουν την άποψή τους, τις ιδέες τους, τις γνώμες τους, για αυτά που έγιναν και για όσα θέλουν να γίνουν, δυναμώνοντας τη φωνή της ΡΑΠ μπροστά στα σοβαρά αλλά και στα καθημερινά προβλήματα που ως Δήμος και ως παράταξη θα αντιμετωπίσουμε.
Για να κάνουμε πράξη τα λαϊκά αιτήματα της συμμετοχής και της Δημοκρατίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: