ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση κάλεσμα του ΜΕΤΑ στους συνταξιούχους για μεθαύριο Πέμπτη



Από την συνδικαλιστική παράταξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα «Μέτωπο Εργατοϋπαλληλικής Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) Πάτρας, γίνεται κάλεσμα στους συνταξιούχους για την συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα την Πέμπτη 19-6-2014.

Στο κάλεσμα ειδικότερα αναφέρονται τα παρακάτω:


«ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ,
οι υποσχέσεις που δόθηκαν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι δε θα παρθεί άλλο μέτρο σε βάρος σου αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ΑΠΑΤΗ. Απάτη  για την υφαρπαγή της  ψήφου σου.

Η συγκυβέρνηση πιστή στις μνημονιακές της υποχρεώσεις, μειώνει πάλι τις επικουρικές μας συντάξεις από την πρώτη του Ιούλη  και ουσιαστικά  τις οδηγεί  στην κατάργησή τους. Η εξαπάτηση θα συνεχιστεί με τη μείωση και των κύριων συντάξεων από τον Γενάρη του 2015 για να μας πάνε σταδιακά στην εγγυημένη σύνταξη των 350 που είναι και η μνημονιακή τους υποχρέωση.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.    
Ο ανασχηματισμός δεν είναι για το καλό σου. Θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και στην επαιτεία.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ, σήκωσε το ανάστημά σου στα σχέδια της κυβέρνησης, της τρόικας και του κεφαλαίου. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Πάρε μέρος στη συγκέντρωση στην Αθήνα στις 19 Ιούνη, ώρα 6.00 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία που  θα  ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ.  Όλοι οι συνταξιούχοι  ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΤΑ, ΟΑΕΕ, ΠΟΣΕ θα  είμαστε εκεί.

·         Κάτω  τα  χέρια  από  τις  συντάξεις  μας . 
·          Αποκατάσταση  των  συντάξεων  σύμφωνα  με  την  αρχική απόφαση  του  κάθε  ταμείου  συνταξιοδοτήσεως.
·          Δημόσια,  Δωρεάν  Υγεία  και  Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη   για  όλους. 
·         Κάτω  οι  αντεργατικοί  – αντιασφαλιστικοί  νόμοι.

Για  την  συμμετοχή  σου  και   μεταφορά  στην  Αθήνα τηλεφώνησε στο 2610  223373».

Δεν υπάρχουν σχόλια: