ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας για επίθεση σε μέλος της από μέλη της Χρυσής Αυγής



Το βράδυ της Πέμπτης 26/6 τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στην Παντανάσσης σε μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας. Να αναφέρουμε ότι στο σημείο αυτό έχουν μετακομίσει τα γραφεία της Χ.Α.  και από τη γειτονιά υπάρχουν ήδη αντιδράσεις με δημιουργία συνέλευσης και τη διοργάνωση εκδηλώσεων για να σπάσουν το κλίμα τρομοκρατίας.

Το περιστατικό αυτό βίας δε το θεωρούμε μεμονωμένο αλλά την αρχή μιας σειράς “δράσεων” της φασιστικής συμμορίας στη περιοχή για να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται στη παρουσία τους.

Καλούμε τη νεολαία και το κόσμο της Πάτρας να συμμετάσχει στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες της γειτονίας σπάζοντας στη πράξη την διαδικασία γκετοποίησης της περιοχής που θέλει να πετύχει η συμμορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: