ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους - Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια προσφεύγουν οι καθαρίστριες του Υπ.Οικ.

Φωτογραφία αρχείου από τον Δρομογράφο. Οι καθαρίστριες μιλούν με την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, έξω από τα γραφεία του στην Χ. Τρικούπη.


Θα ζητήσουν και τη διαγραφή από τον Ιατρικό Σύλλογο του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια

Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα προσφύγουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου να ανακαλέσει την απόφαση του Πρωτοδικείου που διέταζε την άμεση επαναπρόσληψή τους.

Συγκεκριμένα, οι καθαρίστριες, που μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τα ΜΑΤ χθες έγιναν πρωτοσέλιδο στις αμερικανικές εφημερίδες, μέσω του συνηγόρου τους, Γιάννη Καρούζου, θα καταθέσουν αίτηση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για να εξεταστεί η υπόθεση, στην οποία θα εγκαλείται η ελληνική Πολιτεία για την μη εφαρμογή της πρωτόδικης απόφασης.

Παράλληλα, οι καθαρίστριες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για τον βίαιο ξυλοδαρμό τους από τα ΜΑΤ, ενώ θα ζητήσουν και τη διαγραφή από τον Ιατρικό Σύλλογο του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: