ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Υποβρύχια παραγραφή – επίγειο σκάνδαλο με πατέντα για την απάτη των υποβρυχίων

Χωρίς λόγια.


ΣΥΡΙΖΑ: Συνεταίροι και στη συγκάλυψη των πιο σοβαρών εγκλημάτων κατά του Δημοσίου

Μπλόκαραν επί τρίμηνο τη διαβίβαση της δικογραφίας για τα υποβρύχια και την κατέθεσαν την ημέρα του "λουκέτου" στη Βουλή για να παραγραφούν "ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες" Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου.

Προστασία στον Ευ. Βενιζέλο έναντι των νόμων για την υπόθεση των υποβρυχίων προσέφερε απροκάλυπτα και προκλητικά ο Αντ. Σαμαράς, με προφανές αντάλλαγμα την κυβερνητική στήριξή του από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Δικογραφία για την υπόθεση, την οποία απέστειλαν προς τη Βουλή οι εισαγγελείς Διαφθοράς Αντ. Ελευθεριανός και Πόπη Παπανδρέου, καθώς "προέκυψαν στοιχεία ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών" για τους Ευ. Βενιζέλο και Γ. Παπακωνσταντίνου, κρατήθηκε στον Άρειο Πάγο επί ενάμιση μήνα και περίπου άλλο τόσο στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Χρ. Αθανασίου.

Τελικά έφτασε στη Βουλή το απόγευμα της 4ης Ιουνίου, λίγες ώρες αφότου είχε αιφνιδιαστικά κλείσει η Ολομέλεια και είχαν παραγραφεί πιθανά αδικήματα, καθώς αυτό συντελείται με την περάτωση των εργασιών της δεύτερης συνόδου της επόμενης Βουλής από τη διάπραξη του αδικήματος. Προφανώς διαβιβάστηκαν και μετά τις εκλογές, προκειμένου, όπως κατ' επανάληψη διακήρυξαν αναλυτικά οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, να μην διαταραχθεί η "κυβερνητική σταθερότητα".

Συνεταίροι και στη συγκάλυψη των πιο σοβαρών εγκλημάτων κατά του Δημοσίου, είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, που διακηρύττει ότι αναλαμβάνοντας την κυβέρνηση της χώρας θα επανεξετάσει όλες τις περιπτώσεις δικογραφιών που υπάρχουν υπόνοιες σκανδάλων και χαριστικές παραγραφές.

Τώρα απειλεί το ΠΑΣΟΚ για να στηρίξει την κυβέρνηση

Τώρα το ΠΑΣΟΚ για να προλάβει την εκκρεμότητα της δικαστικής υπόθεσης διαρρέει  ότι έντονη δυσφορία, που εστιάζεται στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Πόπης Παπανδρέου, επικρατεί στο κόμμα, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας στη Βουλή για την υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, της οποίας το παραπεμπτικό αναφέρει ότι, «από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε, προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης» των  Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας, η κυρία Παπανδρέου «δεν είχε δικαίωμα να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και στην ουσία δεν την διενήργησε, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να σχηματίσει δικογραφία, που περιλαμβάνει μόνο τα πρακτικά της Βουλής». Και φυσικά τούτο διότι αυτό επιτάσσει οπ Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών.

Υποστήριξε ότι «προφανώς πρόκειται για λάθος διατύπωση», ωστόσο απειλώντας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, να προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα.

Πέραν αυτού, ο Π. Ρήγας επισήμανε ότι «η ενέργεια της κυρίας Παπανδρέου είναι νομικά απαράδεκτη και δημιουργεί πολιτικό ζήτημα», ενώ πρόσθεσε ότι «ο Βενιζέλος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι», είπε συνεχίζοντας με θρασύτητα τις απειλές κατά της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: