ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Συμβάσεις αορίστου χρόνου από μετατροπή... 10 ημέρες προθεσμία...

Συμβάσεις αορίστου χρόνου από μετατροπή... 10 ημέρες προθεσμία...
Με εγκύκλιο που έστειλε, σήμερα, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλες τις Διευθύνσεις Διοικητικού του Δημοσίου Τομέα, ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετετράπησαν σε αορίστου χρόνου. 
 
Στη συνέχεια, εντός δέκα ημερών, οι αρμόδιες Διευθύνσεις οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επανέλεγχου των μετατροπών από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν. 4250/2014.


Συγκεκριμένα, οι Διευθύνσεις Διοικητικού ή άλλες αρμόδιες Οργανικές Μονάδες, οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν - βάσει σχετικού υποδείγματος:

- Τα ατομικά στοιχεία των υπαλλήλων, την κατηγορία και την ειδικότητα στην οποία κατετάγησαν κατά το χρόνο μετατροπής της σύμβασης σε αορίστου χρόνου.
- Την Υπηρεσία στην οποία σήμερα υπηρετούν.
- Τις διατάξεις βάσει των οποίων έγινε η μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου.
- Την ακριβή ημερομηνία μετατροπής της σύμβασης
- Τον Φορέα στον οποίο πραγματοποιήθηκε η μετατροπή της σύμβασης, στην περίπτωση που αυτός είναι διαφορετικός από τον Φορέα στον οποίο ο υπάλληλος υπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: