ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Αντιδρά και η ΔΑΚΕ - ΓΕΝΟΠ στο νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ


Κατά του «διαμελισμού και της εκποίησης» του Ομίλου της ΔΕΗ τάσσεται η ΔΑΚΕ - ΓΕΝΟΠ ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο και μέσο τον αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση με στόχο τη ματαίωση των σχεδίων «όσων επιβουλεύονται να βγάλουν στο σφυρί την πηγή ενέργειας του λαού».

Με μια σκληρή ανακοίνωση οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ εκφράζουν την αντίδρασή τους στην προωθούμενη αποκρατικοποίηση αναφέροντας ότι «η "ναυαρχίδα" της εγχώριας παραγωγικής μας βάσης οδηγείται στην "ξέρα" του ξεπουλήματος μετατρέποντας σε εμπόρευμα το πολύτιμο κοινωνικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος».


Μάλιστα, χαρακτηρίζουν πρόσχημα την περαιτέρω απελευθέρωση της αγοράς και «άλλοθι την ψευδή διαβεβαίωση για μειώσεις των τιμολογίων».

Κορυφώνοντας την αντίδρασή τους κάνουν λόγο για έναν αγώνα αποτροπής της ιδιωτικοποίησης που λόγω μεγέθους και προστιθέμενης αξίας της ΔΕΗ είναι ουσιαστικά «Εθνική Υπόθεση».

Στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως αναφέρει «οι παλινωδίες και οι τακτικισμοί του ΠΑΣΟΚ που "διαφωνεί συμφωνώντας και συμφωνεί διαφωνώντας", όπως και οι λαϊκίστικοι λεονταρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνάδουν με την κρισιμότητα της κατάστασης» και καλεί σε «σοβαρότητα και ομοψυχία, κοινωνική ευαισθησία και εθνικό όραμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: