ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Οι Ναυπάκτιοι Πάτρας τίμησαν την π. Κυριακή 15-6-2014 τον ιδρυτή της «Ναυπακτιακής Φωνής»

Δεύτερος από δεξιά ο τιμηθείς καθηγητής Γιάννης Πορφύρης.

Το μνημείο των εκτελεσμένων
Ναυπακτίων, από τους ναζί
στην Πάτρα το 1944


Γράφει ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Κ. ΚΑΡΝΑΡΟΣ
Αντιπρόεδρος Εταιρίας Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδος

Με μεγάλη κατάνυξη και με πρωτοφανή κοσμοσυρροή ο Σύνδεσμος Ναυπακτίων Πάτρας «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» γιόρτασε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, τα 122 χρόνια ζωής του. Τελέστηκε στον ομώνυμο ιδιόκτητο Ιερό Ναό του προστάτη του Συνδέσμου ιερομάρτυρα Αγίου Χαραλάμπους πανηγυρική θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, έγιναν βραβεύσεις παλιών προέδρων του συνδέσμου,  συντελεστών και παραγόντων προόδου και μικρές σχετικές ομιλίες.

Τιμήθηκε επίσης για πολλοστή φορά ένα στέλεχος παλιό του Συνδέσμου με σημαντική προσφορά στο σύνδεσμο κατά τη θητεία του 1993 – 1999, ο νυν πρόεδρος του τμήματος ΑΧΕΠΑ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και πρόεδρος του Συλλόγου Αιτ/νων Αχαΐας «ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» καθηγητής κ. Γιάννης Πορφύρης. Σήμερα τιμήθηκε σαν ιδρυτής του οργάνου του συνδέσμου «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΗ ΦΩΝΗ» και διευθυντής της τα πρώτα 4 χρόνια ζωής της.

Δείτε σχετικό βίντεο από την απονομή

Ως γνωστόν ο κ. Γιάννης Πορφύρης κατά την θητεία του πρωτοστάτησε σε πολλά επιτεύγματα, όπως την απόκτηση ιδιόκτητου γραφείου μαζί με τον τότε πρόεδρο συντ. Λυκειάρχη κ. Κώστα Κονίδα, την ανακαίνιση του σεισμόπληκτου ιδιόκτητου Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους και πολλές εκδηλώσεις. Ο ίδιος ο τιμηθείς Ναυπάκτιος, έχει ανακηρυχθεί το 2.000 ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του Συνδέσμου  Ναυπακτίων Πάτρας, για την δωρεά του ποσού του 1.000.000 δραχμές για τον εσωτερικό καλλωπισμό του Ιερού Ναού.

Μετά την εκδήλωση ο σύνδεσμος δεξιώθηκε τους καλεσμένους στον προαύλιο χώρο του ναού με μικρογεύμα, αναψυκτικά κ.λ.π., προσφορά του καταστήματος ΑΓΝΑΝΤΕΜΑ που εδρεύει στο Ρίο. Φυσικά η συνάντηση έκλεισε με χορό Ρουμελιώτικο που στιγμιότυπα θα δείτε σε βίντεο.



Στιγμιότυπο από την θρησκευτική εκδήλωση εντός του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους αππο τον φερώνυμο Σύλλογο που φέτος συμπληρώνει 122 χρόνια από την συγκρότησή του . Μπροστά με την γραβάτα ο Πρόεδρος των Ναυπακτίων Πάτρας  Ηλίας Δημητρόπουλος
Ένα ακόμη στιγμιότυπο από την επετειακή θρησκευτική εκδήλωση των Ναυπακτίων Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: