ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

M. Κανελλοπούλου: Είμαστε αλληλέγγυοι, είμαστε δίπλα τους, γιατί ο αγώνας τους μας αφορά όλους

Η Μ. Κανελλοπούλου (αριστερά) χθες 19-6-2014 με τους αγωνιζόμενους Διοικητικούς υπαλλήλους του  Πανεπιστημίου Πατρών.


Δήλωση σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών

Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών και τη συμμετοχή της στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν την Πέμπτη 19-6-2014 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Με  φοιτητές του Πανεπιστημίου, στην πλ. Γεωργίου.
«Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε μια παρωδία ενδοκυβερνητικών αντεγκλήσεων μεταξύ των υπουργών της συγκυβέρνησης η οποία έχει στηθεί στις πλάτες των εργαζομένων των πανεπιστημίων.

Πρόκειται για μια πλασματική κόντρα που έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή και στο εργασιακό μέλλον των διοικητικών υπαλλήλων με μόνο στόχο την “επικοινωνιακή” διαφοροποίηση του ΠΑΣΟΚ από την Νέα Δημοκρατία. 

Πρόκειται για μια αντιπαράθεση – παρωδία με στόχο να απομακρυνθεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από το ουσιώδες, που είναι  το εργασιακό μέλλον των διοικητικών υπαλλήλων και η διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου. 

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα παραμείνουν λιγότεροι από 300 διοικητικοί υπάλληλοι όταν σύμφωνα με την κυβερνητική αξιολόγηση των δομών του, για να λειτουργήσει χρειάζεται 404 υπαλλήλους. Γίνεται αντιληπτό ότι οι εναπομείναντες εργαζόμενοι δε θα επαρκούν να καλύψουν τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του ιδρύματος. 

Όμως οι διοικητικοί υπάλληλοι στέκονται όρθιοι όλους αυτούς τους μήνες, με επιμονή, με αγώνες, με αξιοπρέπεια διεκδικώντας το αυτονόητο. Καμία απόλυση, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, δημόσια και δωρεάν Παιδεία.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους, είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο γιατί ο αγώνας τους μας αφορά όλους. 

Η Παιδεία και η Υγεία είναι δημόσια αγαθά και όχι «αγορές» για την κερδοφορία ιδιωτικών κεφαλαίων».


Δεν υπάρχουν σχόλια: