ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Νίνα Κασιμάτη: Σκληρή απάντηση στη Ζωρζέτα Λάλη

Νίνα Κασιμάτη 
«Η κα Ζωρζέτα Λάλη είναι πολύ μακρινή επιλαχούσα και πολύ αντι -ΣΥΡΙΖΑ, για να απασχολεί τον δημόσιο βίο με την αναξιοπρεπή θέλησή της να γίνει Βουλευτής κλέβοντας μία έδρα» σχολίασε καυστικά η τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίνα Κασιμάτη.
 
«Η δήλωση της δόλιας κ. Λάλη είναι απλώς irrelevant. Καθώς η ίδια είναι πολύ μακρινή επιλαχούσα και πολύ αντι -ΣΥΡΙΖΑ, για να απασχολεί τον δημόσιο βίο με την αναξιοπρεπή θέλησή της να γίνει Βουλευτής κλέβοντας μία έδρα απ’ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ [του=γενική κτητική]» ανέφερε αιχμηρά η Νίνα Κασιμάτη σε ανάρτησή της στο «x».

Υπενθυμίζεται ότι η Ζωρζέτα Λάλη σε δήλωσή της στο dnews είπε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση της ως επιλαχούσα βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ανέφερε πως θα τιμήσει την εμπιστοσύνη των εκλογέων αν χρειαστεί από τα όργανα της Βουλής, ενώ υποστήριξε πως έλαβε απειλές γιατί «δεν δίνει την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη».


Η δήλωση της δόλιας κ. Λάλη είναι απλώς irrelevant. Καθώς η ίδια είναι πολύ μακρινή επιλαχούσα και πολύ αντι-ΣΥΡΙΖΑ, για να απασχολεί τον δημόσιο βίο με την αναξιοπρεπή θέλησή της να γίνει Βουλευτής κλέβοντας μία έδρα απ’ το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ [του=γενική κτητική].

Δεν υπάρχουν σχόλια: