ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Ας με προκαλέσουν αν αμφιβάλλουν για τη στήριξή μου!

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ)

«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΛΕΓΧΟ»

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η βάση του, οι πολίτες, οι ψηφοφόροι που τον στηρίζουν. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι αναντικατάστατος. Πρέπει να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το συλλογικό» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Mega για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως κατέγρταψε το   σήμερα .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσε ότι το γραφείο του έχει ζητήσει την παραίτηση της Αθηνάς Λινού και τη διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας, ωστόσο, όπως ανέφερε, η βουλεύτρια δεν έχει απαντήσει.

«Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και τη διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας. Προς το παρόν δεν έχει απαντήσει ούτε στο μέιλ, ούτε σε μήνυμα μέσω whatsapp ούτε σε τηλεφώνημα. Περιμένουμε την απάντησή της» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Είναι καταγεγραμμένη το αίτημα που έχουμε κάνει στην κυρία Λινού. Αιτούμαστε να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα και θεωρώ ότι απάντηση σε μηνύματα είτε είναι τηλεφωνικά είτε είναι γραπτά, είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης που θα έπρεπε να υπήρχε.

Υπάρχουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαν διερευνηθεί πριν την ενσωμάτωση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος και είναι ένα μάθημα για τον ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα. Να είμαστε προετοιμασμένοι με τον κατάλληλο έλεγχο».

Ερωτηθείς για τον Σωκράτη Φάμελλο, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Χωρίς να θέλω να μπω σε μικροπολιτικά πράγματα, το ότι διαφωνούσε μαζί μου από την πρώτη εβδομάδα, αυτό για μένα είναι είδηση. Χτες το άκουσα για πρώτη φορά». Όπως επισήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν ισχύει ότι ο Σωκράτης Φάμελλος έμαθε χθες για την αντικατάστασή του, καθώς «είχαμε κάνει αυτή τη συζήτηση εδώ και ένα μήνα».

Στην ερώτηση αν θα απευθυνθεί ξανά στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Όπως έχω πει ξεκάθαρα, αν αμφιβάλλουν για τη στήριξη που έχω από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ας με προκαλέσουν».

Σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «το ζήτημα της κυρίας Λινού είναι εντελώς διαφορετικό από το ζήτημα του κυρίου Πολάκη και του τόνου του εντός του Κοινοβουλίου. Θεωρώ ότι ήταν εντελώς αντιπαραγωγική η στάση του».

«Θυμήθηκα τη στάση του προέδρου της Βουλής που αποκάλεσε τον Παύλο ζήτουλα. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν της ΝΔ να μας κουνάει το δάχτυλο»

«Να ανακαλέσει ο κύριος Τασούλας, σέβομαι πάρα πολύ την ιστορία του, έχουμε μιλήσει επί προσωπικού αλλά ο χαρακτηρισμός του για τον Παύλο είναι απαράδεκτος και δεν συμβαδίζει με την ηθική της ΝΔ σε πάρα πολλά ζητήματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: