ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

«Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες του καταστατικού»

Σωκράτης Φάμελλος  

 Ο Σωκρ. Φάμελλος αρνείται αντικατάστασή του

Να ακολουθηθούν «οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ» φέρεται να ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος με τον ίδιο να δηλώνει σύμφωνα με πληροφορίες ότι δεν παραιτείται από την θέση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
 
Σύμφωνα πάντα τις ίδιες πληροφορίες πρόσθεσε ότι «η ΚΟ εδώ και 11 μήνες λειτουργεί με ενότητα και ομοψυχία. Έχει παράξει σπουδαίο κοινοβουλευτικό έργο. Η ΚΟ δεν είναι το πρόβλημα. Η πρόταση αντί να διορθώσει τα λάθη και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα».
 
«Δεν παραιτούμαι. Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ. Να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον μου» φέρεται να είπε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: