ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Να χαμηλώσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε μπροστά!


«Αυτές τις ημέρες η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί με την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού που έρχεται να παρουσιάσει άλλο ένα «καλάθι προς τους ιθαγενείς»

«Ο διάλογος ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι. Αν θέλουμε πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ να υπηρετήσει τα προβλήματα των πολιτών και της χώρας, καλό είναι στην Κ.Ε. και στο Συνέδριο να λυθούν όλα και να προχωρήσουμε μπροστά». Αυτό τόνισε στο MEGA, ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Αυτές τις ημέρες η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί με την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού που έρχεται να παρουσιάσει άλλο ένα «καλάθι προς τους ιθαγενείς».

Οι καρκινοπαθείς είναι απελπισμένοι περιμένοντας την υλοποίηση της υπόσχεσης του μεγάλου αντικαρκινικού νοσοκομείου στη Βόρεια Ελλάδα από την κυβέρνηση.

Τεράστια έλλειψη προσωπικού ελεγκτικών μηχανισμών στη Χαλκιδική μετά τα τελευταία γεγονότα. Χιλιάδες τα καθημερινά προβλήματα και ο κ. Μητσοτάκης δημιουργεί μια επίπλαστη εικόνα στους πολίτες».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: