ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Εμφανές το αδιέξοδο στη φιέστα του κ. Μητσοτάκη

 

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χάρη Μαμουλάκη!

Σε δήλωση – απάντηση στην τελευταία φιέστα του Κ. Μητσοτάκη από την Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της πλατφόρμας erga.gov.gr, καθώς και για τις αναφορές του στο Μετρό, τον αυτοκινητόδρομο FlyOver και άλλα έργα της πόλης, προχώρησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης επισημαίνοντας:

«Ο κ. Μητσοτάκης, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική του κάνω το μαύρο – άσπρο, προσπάθησε να πείσει ότι όλα βαίνουν καλώς στη Θεσσαλονίκη και οι πολίτες σε κάποια χρόνια – αλήθεια πόσα; – θα ζουν σε έναν παράδεισο διεθνούς βεληνεκούς. Άδικος ο κόπος του. Οι Θεσσαλονικείς βιώνουν την πραγματικότητα. Βιώνουν την κυβερνητική κοροϊδία σε μια σειρά κρίσιμων έργων υποδομών. Βιώνουν την αδιαφορία.

Ως προς τη νέα πλατφόρμα που μας παρουσίασε για τα έργα, μπορούμε κι εμείς να του προτείνουμε μια, τώρα που η κοινωνική αγανάκτηση φουντώνει: Την dikaiologies.gov.gr. Θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη».


Δεν υπάρχουν σχόλια: