ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Φωτιά στο Παγγαίο. Ανικανότητα της κυβέρνησης

Φωτιά στο Παγγαίο όρος
ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ/INTIME

 

Στις φλόγες για 7η μέρα  το πανέμορφο όρος.- Τραυματίστηκε εθελοντής από βράχο κατά την επιχείρηση αντιμετώπισης!

Συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά που ξέσπασε στις 22 Αυγούστου στο Παγγαίο όρος και η οποία μαίνεται  για 7η μέρα. Η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη  και η υποστελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος  μας δίνει χειροπιαστά αποτελέσματα!

Εθελοντής τραυματίστηκε στα πλευρά από κομμάτια βράχου, το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8), κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr πρόκειται για τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, τον οποίο εντόπισαν αμέσως εθελοντές και πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο, καθώς και ο δήμαρχος Παγγαίου, που ήταν μαζί τους και ο οποίος τον μετέφερε στο νοσοκομείο Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: