ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Μπέος: Θα πάω τα νεκρά ψάρια στο σπίτι τους!

Περισυλλογή νεκρών ψαριών
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI

Υβριστικό παραλήρημα για τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό από τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που για ακόμα μια φορά, έριξε την ευθύνη σε όλους τους άλλους, πλην του δήμου.

Ο Αχιλλέας Μπέος «τα έβαλε» με εισαγγελία, υπουργεία, περιφέρεια  Θεσσαλίας, ΟΛΒ και εκπροσώπους της αντιπολίτευσης στο δήμο, με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, να μιλά προκλητικά για «κοπρίτες» και «νούμερα» που δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους, λέγοντας ότι ο δήμος Βόλου δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε αρμοδιότητα, για την καταστροφή με τα νεκρά ψάρια.

Όπως ανακοίνωσε έλαβε σήμερα Τετάρτη (28/8) δυο επιστολές, από το Λιμεναρχείο και το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, που ζητούν από τον δήμο να συμβάλλει με τις δικές του ενέργειες στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, γεγονός που τον εξόργισε, λέγοντας με το γνωστό του ύφος: «Ποιες ενέργειες βρες κοπρίτες; Είστε μόνο για να κόβετε “προστίματα”; Εσείς είστε υπεύθυνοι, θέλετε να αποποιηθείτε τις ευθύνες σας».

Στη συνέχεια στο στόχαστρό του μπήκε ο ΟΛΒ, που δεν ενεργοποίησε εγκαίρως τους αλιείς να μαζέψουν τα ψάρια από την θάλασσα επί πληρωμή, λέγοντας «στη θάλασσα μέσα είναι δουλειά του ΟΛΒ και σε συνεργασία με Περιφέρεια οφείλουν να συντονιστούν, να απομακρυνθούν τα σκάφη από το λιμάνι , να ενεργοποιήσουν τις τράτες και τους ψαράδες, όχι να κάνουν για το θεαθήναι συσκέψεις και συναντήσεις», όπως αναφέρει το gegonota.news.gr.

Ο χιλλέας Μπέος
INTIME

Μίλησε δε για «γραβατάκηδες», που κάθονται στα γραφεία και δεν μπορούν να δώσουν μια λύση», ενώ κάλεσε εκ νέου τους επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης, που πλήττονται από το περιβαλλοντικό έγκλημα, να προσφύγουν με μαζικές αγωγές εναντίον των συναρμόδιων φορέων. 

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η εισαγγελία Βόλου, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί ειρωνικές και απαξιωτικές εκφράσεις. «Σώπα ρε εισαγγελέα…» σχολίασε για την εντολή της επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που δόθηκε προχθές και καταλόγισε στην εισαγγελία αδιαφορία γιατί δεν ασχολήθηκε -όπως είπε- με την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ίδιος στις 22.9.23 για το θέμα της Κάρλας.  «Έναν χρόνο δεν έκανε τίποτα. Τώρα ξυπνήσατε; Όταν κάνει μήνυση κανένας χασοδίκης, αμέσως ενεργοποιείστε. Τώρα που είσαστε; Γιατί δε ευαισθητοποιηθήκατε από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα;» είπε. 

Παράλληλα αποκάλεσε «νούμερο» τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό Συμβούλιο Βόλου Νίκο Παπαπέτρο, λέγοντας ότι «ενώ η πόλη πονάει και βιώνει πρωτοφανή καταστροφή, εκείνος ειρωνεύεται με αηδίες». «Είναι αριστερός του κ@λου. Όπως στις φωτιές και τις πλημμύρες, έτσι και τώρα, κάνοντας εκ του ασφαλούς κριτική, δυσφημεί την πόλη. Ειρωνεύεται σε βάρος των πολιτών και των επιχειρήσεων», είπε, ενώ «νούμερο» χαρακτήρισε και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρ. Βενέτη.

Κλείνοντας, προειδοποίησε τον ΟΛΒ και την περιφέρεια να μην τολμήσουν να πετάξουν τα ψάρια στους κάδους απορριμμάτων γιατί θα γίνει χαμός. «Θα τα πάω στο σπίτι τους. Να κάνουν σωστά και επαγγελματικά την δουλειά τους», είπε δηλώνοντας ότι ο δήμος ξεκίνησε καθαρισμό του παραλιακού μετώπου. «Τίποτα άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε ως δήμος, λέμε όμως τι θα κάναμε αν ήμασταν στη θέση τους. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι» πρόσθεσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: