ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Νεκρός ανασύρθηκε αλεξιπτωτιστής πλαγιάς που χάθηκε


Κατά τις «μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 εντοπίστηκε ο αγνοούμενος σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα

Εντοπίστηκε η σωρός του αιωροπτεριστή που είχε υψωθεί με φίλο του πάνω από τον Κιθαιρώνα. Μετά τον εντοπισμό, ανασύρθηκε σήμερα από άνδρες της υπηρεσίας, όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τις βραδινές ώρες χθες, Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ημεδαπού αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα».

Στο σημείο έφτασε «ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος».

Ειδικότερα, κατά τις «μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 αφού εντοπίστηκε ο αγνοούμενος σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές», από την ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος, τον προσέγγισαν οι Πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: