ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΚΤΕΛ Κηφισού: «Έτρεχε ο κόσμος πανικόβλητος!

Αποκλεισμός του σημείου που σημειώθηκε το επεισόδιο με πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME
 
«Υπήρχε ένας άνθρωπος τραυματισμένος. Ο καβγάς έγινε μέσα στον σταθμό, έξω από τα εκδοτήρια» είπε αυτόπτης μάρτυρας για το επεισόδιο με πυροβολισμούς

Πανικός επικράτησε στα ΚΤΕΛ Κηφισού, σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8), με αυτόπτη μάρτυρα, όπως γράφει το  να περιγράφει το επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώνοντας ότι έγινε καβγάς μέσα στον σταθμό.

«Έπεσαν δύο πυροβολισμοί. Γύρισα πίσω να δω τι γίνεται, έτρεχε ο κόσμος πανικόβλητος και πολλοί φώναζαν «βοήθεια, βοήθεια πυροβολούν» είπε μιλώντας στο Mega οδηγός λεωφορείου που εκτελεί το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – ΚΤΕΛ Κηφισού, ο οποίος κια ειδοποίησε τις αρχές για το συμβά

«Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και ενημέρωσα για πυροβολισμούς στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Μέσα σε 5-10 λεπτά έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΑ, απέκλεισαν τον χώρο και βρήκαν δύο κάλυκες. Υπήρχε ένας άνθρωπος τραυματισμένος. Ο καβγάς έγινε μέσα στον σταθμό, έξω από τα εκδοτήρια, εκεί που είναι η πιάτσα των ταξί» πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τρία άτομα συνεπλάκησαν με έναν άνδρα και αφού τον ξυλοκόπησαν, τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας στον αέρα. Ο άντρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες, με τις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο συναγερμός στην ΕΛΑΣ επακολούθησε μετά από αναφορές για πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με  έναν τραυματία ενώ φέρεται το επεισόδιο να προκλήθηκε όταν ενεπλάκησε ομάδα ατόμων.

Από τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι ένα άτομο πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα, ενώ ο τραυματισμός δεν προέκυψε από τους πυροβολισμούς, αλλά από χειροδικία εναντίον του άνδρα που τραυματίστηκε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: